Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi Wan Kenobi mě nezklamal.Dávám 4 hvězdy.McGregor je zde dobrý a souboje a prostředí je atraktivní.Kenobi je moc dobrý seriál.Kenobi zde utíká před zločinci s onou mladou holkou,které je v tomto seriálu 10 let.Seriál Kenobi se mi líbí.Jsou zde dobré souboje a plno akce.Dávám 80 procent.Tento seriál je moc pěkný a hrdina Kenobi zachranuje a brání onu mladou dívku a jistá žena,která je zločinec pronásleduje onu holku a Kenobiho a od ní se Kenobi dozví,že žije Anakin Skywalker. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

McGregor dělá, co může, ale režie je prostě bez nápadu. Když je na obrazovce postava, je přesně ve středu záběru, žádné zlaté řezy, žádná inovace, působí to jednoduchým a zálibným dojmem...a bohužel to asi na spoustu "fanů" funguje. Co se týká herectví, tak Třetí sestra se ksichtí, jak může, ale očima nezahraje vůbec nic. Grand Inquisitor sice vypadá špatně, ale uhraje to mimikou a hlasem. Malá Leia se mi vůbec nelíbí...mělo by jí být deset, herečce je prý devět a vypadá tak na sedm, při dobré vůli...sice hraje jak dospělá (včetně dikce), ale vizuálně to nefunguje. Ewan hraje skvěle a dík patří i Jimmu Smitsovi a bylo fajn vidět Temueru Morrisona. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Obivan sa vydáva na samovražednú misiu aby zachránil Princeznú Leiu. Dozvedá sa krutú pravdu o svojom najlepšom padavanovi. Na úteku musí hľadať útočisko. Prevedenie: Rozhodol som sa tento raz nehodnotiť na základe nostalgie ale na základe toho čo sa dialo na obraze a bolo toho dosť. Stále nechápem ako jeden dospelý človek nevie chytiť malé 10 ročné decko ale dobre. Evidentne hlavný záporák bude domestikovaná čierna Sith Lady, ktorá berie svoju rolu ozaj vážne a musím uznať že je celkom obsadená. Informácia o Anakinovi vyrazila dych. 74% ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda nám nabídne něco akce, u midichlorianů, Obi-Wane, co to bylo za ochotnické představení ta bytka. Chápu, že asi máš působit zestárle a zesláble, ale ta bitva byla jak špatně nahraná, zpomalená.  Zato malá Leia, ta sype moudra. Půtky mezi Inkvizitory přinášejí víc uspokojení než prozatím to, co Obi-Wan předvádí. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, po prvnim dile jsem sundal nostalgicke bryle a misto rozplyvanim se nad McGregorem jsem kroutil hlavou. A kroutil jsem hlavou nad debilitou scenare. Jak ze vlastne nasel Leiu? Jak se dostal z te strechy, kde na nej strileli dva bounty hunteri? Proc Kumail najednou otocil? A ted kdyz je Kenobi s Leiou v pomale nakladni lodi na predepsane trase, z ktere nemuzou uhnout a inkvizitor na ne kouka, jak pomalu odletaji, to je game over, ne? Proste je sestreli, ne? Nebo je budou sledovat svoji lodi, kdyz je chteji zive, ne? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Velký inkviziotor považuje Obi-Wana (Ewan McGregor) za posledního žijícího člena Vysoké rady. V té době byl Yoda považován za mrtvého a nejvyšší odměna byla vypsána právě na Obi-Wana. Třetí přeživší člen, mistryně Shaak Ti (Tasia Valenza), byla zabita prvním Starkillerem. (Veskoslav)
  • Planeta Daiyu je nám představena úplně poprvé. Inspirací pro její neonový futuristický vzhled byly podobně vzhlížející asijská města jako Hong Kong. Na Daiyu se používá jazyk Aurabesh. (NiWi)
  • Klonový veterán, který žebrá, patří k 501. legii, tzv. Vader's Fist. Jedná se o elitní jednotku pod vedením Anakina Skywalkera i Ahsoky Tano v poslední sérii Klonových válek (od r. 2008). Je to taktéž legie, která vyvraždila Chrám Rytířů Jedi a připsala si jeho zničení. Tato elitní jednotka existovala ještě spoustu let po pádu Republiky a jako jedna z mála nedodržela tzv. War-mantle, tedy nahrazení klonových vojáků lidskými rekruty napříč Impériem. Dále také doprovázela Darth Vadera na jeho cestách i loveckých výpravách a je tedy zvláštní vidět příslušníka této legie žebrat. (Veskoslav)

Reklama

Reklama