Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi pátrá po spojencích. (Disney+)

Recenze (123)

Miky22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se vyjádřím tímto hodnocením na podporu scénáře part III. Všichni recenzenti, co tvrdí, že to nechává plot holes buď neviděli SW nebo už zapomněli jaké plot holes nechávala už samotné sága. A nikdo to neřešil. Tohle je seriál. Řešit momentálně v půlce nezodpovězené otázky je zbytečné. Upřímně každý díl je fakt skvělý. Jsem rád, že Disney fanouškům s přáním na obiwana vyhovělo, že se jim všechny herce podařilo vrátit (stále bych řekl, že i přes velký budget to mohli v klidu odmítnout). I že nemáme 3h film ale 6h seriál. Vždyť to je všechno super. Pokud sledujete behind the scenes, víte, že ty seriály netočí s filmovou produkcí ani budgetem, že ty efekty jsou řešené trochu jinak, že nepracují s Green screenem apod. I tak mi ale Obi WAN přijde filmu dost blízko. Oproti Mandovi nebo Bobbovi je to o třídu jinde.   Poslední…,Obiwan je ve stavu, že zhruba 8 let nedržel světelný meč. Čekat, že bude ve formě…bylo by to skvělé, ale tak nějak všichni víme, jak SW končí. I zde měli scénáristi omezené ruce a naopak, pracují s tím dobře. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zrovna tento díl se mi celkem líbil. Možná je to tím, že předchozí počínání bylo dietní, nijak zvlášť dobře napsané, nijak zvlášť dobře zrežírované, malá Leia nic moc, zahraná špatně, ale samozřejmě, táhne to hlavně ten Vader :-) Asi mohl víc zazářit (režie fakt slabá, původní hudba jalová, nápomocna jako střelba do vlastních řad), přesto střet ústředních protagonistů v této fázi a s tímto průběhem dává ideově smysl. Tak uvidíme, co bude dál... ()

Reklama

Hopeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vago to je brutální síla ...logika jde striktně doprdele .... Malaleja běží tunelem cca5min. a pronásleduje jí Reva, ale na konci tunelu je ... Reva? oukéj ... Vejdr si zvedne Bena a zapálí nějakou rudu nebo cosi, pak s ním jebne do toho ohně načež pronese: bla bla bla, natokonto zhasne oheň řekne : bring him to me ...Ale nečekaně zasáhne borka, která opět zapálí oheň ... a v tu chvíli je Vejdr úplně nahranej... páč najednou je z toho tak konsternovanej, že už prostě neumí použít temnou sílu ... A všechno co předváděl ve vesnici (zvedání lidí,lámání vazů lusknutím prstu) bylo spíš takový promo na baterky a ty bohužel došly.... a blbec nakonec s talířem na hlavě prohlásí :Teď už ho nikdy nenajdeme :))) .... ty scénáře určitě vymejšlí nějakej makak ...jinak to přeci není možný!!! ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva přestaňte dělat z nejoblíbenějších postav retardy!!! Nejdřív Boba a teď Obi-Wan, a dokonce Leia, která je fakt mega nesnesitelná od prvního setkání s Obi-Wanem. A to má jako Vader fobii z trochy ohně teď? Nebo proč tam jen tak zůstal stát jak č*rák? A ten fight byl jako co?? I šedesátiletej Alec Guiness v původní sérii měl akčnější souboj! Každých 30 sekund tenhle díl vyplodí nějakou nelogičnost, že normálně na to napíšu asi nějakou analýzu, protože tohle je naprostý dilentantsví nejen s ohledem na starwarsový lore, ale i co se týče samotného filmového řemesla - konkrétně scénáře. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • „Cesta“, která má chránit Jedi a na sílu citlivé děti před zraky Impéria, končí na místě zvaném Jabiim. Toto místo bylo poprvé zmíněno v komiksu „Dark Horse Republic“ z roku 2003 a později se stalo součástí „Star Wars Legends“. Uvedením v Obi-Wanovi se toto místo stává oficiálně kanonické (přestože zmínky od roku 2003 proběhly i v jiných částech světa Star Wars) a poprvé se tato oblast Vnějšího okraje dostala do „live action“. (Veskoslav)
  • Poprvé se zde představí trůní sál Dartha Vadera (Hayden Christensen), který se nachází v jeho pevnosti na planetě Mustafar. Místo, kde zemřel Anakin Skywalker a zrodil se Darth Vader. Některé části návrhů místa pochází přímo od Ralpha McQuarrieho a poprvé jsou prezentovány v roce 2022. Samotná pevnost si odbyla svou premiéru již v roce 2016, a to v Rogue One: Star Wars Story (2016). (Veskoslav)
  • Projekt Harvester byla operace Impéria pro lov na sílu citlivých dětí. (Veskoslav)

Reklama

Reklama