Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi naplánuje odvážnou misi na nepřátelské území. (Disney+)

Recenze (84)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že otřepan zápletka: Vniknout do bodu A, tam se to podělá, tak se musí z bodu A rychle zdrhnout skrze všemožné překážky se dostala i do Kenobiho. No musím říct, že i přes všechna klišé, která tato zápletka splňuje i zde, mě to tu bavilo, stejně tak, jako vidět Obiho, jak se opět dostává k síle, a zlepšuje se i jeho technika boje se světelným mečem. Nakonec to teda vypadá, že to celý seriál potáhneme s Leiou, a Luke s Owenem budou jen těžce okrajová záležitost. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa zatiaľ najslabšia časť. Akčné scény s Obi-Wanom ma bavili a som rád, že už aspoň čiastočne chytá svoje staré skills. Zamerať však zas celú časť len na záchranu Ley (ako pri druhej epizóde)? Načo? Dúfam, že sa scenáristi pri finálnej a predposlednej časti pochlapia. Zatiaľ má totiž seriál kvalitatívne klesajúcu tendenciu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To hodnocení tady je vážně naprosto šílený.  Zaslepený dementi a onanisti nad původní trilogií prostě budou trhat všechno, co točí Disney. Parádní dobrodružná epizoda plná akce. Nechápu, že Vám debilům nedochází ten jasný odkaz. Pokud jste takový znalci původní trilogie, že si neuvědomíte čistý fakt a to hloupost všech původních dílů, kde byly scénáristické kokotiny doslova všude. Strormtroopři jsou pořád slepý, pořád se do ničeho netrefí z metru a děj je primitivní jako Vaši rodiče, kteří jsou navíc sourozenci. Pořád je to dokola to samé, unést, najít, zachránit, souboj, utéct, najít, zajmout, zachránit.  Dementi! 75%. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 zábavná špiónska akcia s divnými momentami. Celkovo ma epizóda bavila a viacero vecí tu bolo dobre napísaných ale furt sú tu divné momenty ktoré nedávajú veľmi zmysel a zrážajú zážitok, špeciálne plot-wist na konci nedáva veľmi zmysel ale oproti ostatným epizódam to tu zaberá minimum času takže toto ma s celého seriálu asi najviac bavilo ale nechápem ako chcú zakončiť dej takto keď ostávajú 2 epizódy a ešte sa tu nestalo nič čo by som považoval za podstatné vrámci SW sveta. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele

Je to tak nudný a bezduchý, že jsem to proklikával jen k pasážím, kde je nějaká akce... Žádný charakter moment. Žádný napětí. Tragická režie, až mě fascinuje jaký nemehla se k takové práci dostanou. Naprosto podprůměrná záležitost, která těží jen ze značky SW a fanservisu. Scénáristi, co to psali by měli jít do prdele. Je to psaný tak pro desetiletý děcka. Pokud je vám víc, neztrácejte s tím čas ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Obi-Wan (Ewan McGregor) využívá rozbitá okna inkvizitorovy základny, aby unikl vojákům a utopil je stejně jako ve videohře „Jedi: Fallen Order“. (KGBelik)
  • Mučící komnata, do které Třetí sestra (Moses Ingram) vezme malou Leiu (Vivien Lyra Blair), se objevuje také ve hře „Jedi: Fallen Order“, kde je v ní mučena Trilla a její mistr Cere Junda. Ten později uprchne, avšak Trilla je zajata a transformována v Inkvizitorku. (NiWi)

Reklama

Reklama