Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (77)

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My češi máme jednu špatnou vlastnost, jakmile se rozhodneme, že budeme něco hejtovat, tak už jedem naplno. Nasadíme klapky, a pálíme hejty vostošest. Ano, Obi-Wan neni dokonalé dílo, ale to co čtu tady nebo na Edně, to je masakr. Za mě teda první dva díly úplně v pohodě, třetí, kromě toho souboje, který mohl být lepší taky. Jedinej 4. Díl nemám hozenej ani koment, protože ho prostě ohodnotit nedokážu… Ale dneska za mě zase paráda. Proto dávám 4 hvězdy. Jenže tad lidi dávaj odpady?! Proč? Že měl Anakin vrásky? Že byl souboj Vader/Reva moc špatnej a rychlej? Tak víte co, kdyby byl Anakin omlazenej tak házíte odpady za špatný CGI a kdyby Reva bojovala s Vaderem líp a dýl, tak zase házíte odpady, protože prostě Reva nemá s Vaderem bojovat dýl a líp…. Špatnej střich a roztřesená kamera? Tak to byl asi účel ne, abysme se cítili zmateně, procítili ten zmatek a ,,strach” a chaotickej ústup… Vážne lidi, zkuste u toho někdy přemýšlet a hodnotit objektivně a ne podle toho, že se něco nestalo podle toho, jak jste to chtěli vy, prosím Vás 😊 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže v minulosti bylo k smíchu, že stormtroopeři nebyli schopní nikoho trefit a sami padali po zásazích do ramen a nohou, tak v tomto seriálu se neschopnost a nedůslednost šíří SW universem jako mor. Nejenže je problém někoho chytit, ale dokonce ani smrt už není, co bývala. Scenáristé svou tvůrčí neschopnost přenáší na postavy, které sice nechávají zabíjet...ale podle potřeby jim dají dar rozchodit cokoliv. Po této epizodě už nebude žádná smrt jistá a to ani rukou Vadera. Nic moc jsem nečekal, ale jsem zklamaný. Tím, jakou neúctu projevují tvůrci divákovi. Chow je na akční scény levá, scéna útoku byla chaotická změť laserových paprsků...to se dalo sledovat snad jen se svářečskou kuklou. Způsob jakým Obiš opět uprchl byl laciný, stejně jako bylo jednání Revy hloupé. Místní uslintávači budou bez sebe ze záběrů na Anakina a nějaký děj je zajímat nebude, ale za mě to byla jedna z nejhorších hraných seriálových epizod. Ano, můžete kostrbatě vysvětlovat, co a proč, ale v hloubi duše budete vědět, že vám láska k SW zatemnila rozum...že je to fakt sračkárna. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi-Wan si oklepal z pláštíku MEH a konečně se zúčastnil epizody, která se dá nazvat dobrou! Jistě, opět tu máme otravné voloviny i srandovní klišé, ale za tím vším se konečně odehrává něco, co má napětí, zvraty a vývoj. I ta akce byla chvílemi cool (nebo aspoň skorocool). Prostředí sice tentokrát nepotěší a hudba je vyloženě strašná (bezradné instrumentální bouření, jímž se Natalie Holt Williamsovi nepřibližuje ani na dohled), ale v kontextu předchozího dění bych tady navzdory relativní banalitě zpracování vyplivl opatrnou sedmičku. May the force be with poslední epizoda! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádná nálož Vadera a vynikající scénáristická minulost Třetí sestry. Hutná atmosféra a díl se vším všudy. Strašná škoda, že Anakina se nepovedlo víc omladit, skoro nehodné odkazu Lucasfilmu a kurevsky chybí Vaderův hudební motiv. Ale takhle nějak sem si to představoval a věřím, že finále bude epické. Není to tak bombastické, jak bych čekal, ale nadhodnotím a jdu proti zdejším kokotům, stejně jako u epizody 9. Mamrdi.85%. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney ani nemá peníze na to, aby Corusant vypadal aspoň jako video v pozadí. Ten IMG wallpaper ve flashbacku je fakt vtipný. Jinak to je jediný záblesk tohoto dílu, kde afektová puberťačka si to chce rozdat se svým ex. Nevím jak to jinak popsat. Tohle nevykoupí ani Force Unleashed vykrádačka. Baby Lea by měla porazit Impérium sama, protože tohle je slabota Disney. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Vader (Hayden Christensen) odzbrojí a srazí na kolena Revu (Moses Ingram), je vidět, že Reva nemá připnutý svůj odznak Veleinkvizitora. V další scéně už ho opět má. (Tony-Z)

Reklama

Reklama