Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

Miky22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl slušný, dobře pracují s pocity Vadera, myslím, že vše lépe vysvětluje, jak moc rozpolcený Vader musel být v epizodě 6. Stejně tak, když si dokázal v ep. 4svou sílu na obiwanovi. Snad no spoiler. Tady se krásně propojují prequely a originals, kdy byl Obiwan vždy jednu lekci před Anakinem. A ještě špíček na závěr recenze. Po dokoukání se vždy těším na ČSFD Episode: Fanoušci hledají logické a fyzikální zákony. Disney točí duely jinak a herci jsou o 20 let starší, myslím, že CGI omlazování by byl víc riskantní, než strpění vrásek. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně po 3 a 4 epce líbivé vykoupení. Pěkná akce, scénář tu tolik nepohořívá. Mega miluju třetí sestru, protože to je moje nejoblíbenější postava této show. Leia je za mě mega otravný charakter, a kdyby ji líp využili dali ji lepší a staršá herečku byla by lepší. Souboj třetí sestry s Vaderem zajímavý. Proplítání minulosti kdy Obi bojoval s Anakinem, kdy Hayden už do mladýho Anakina moc nezapadá, protože už vypadá jako starý děda, takže trochu toho digitálního omlazení by neuškodilo, ale i tak tahle ep konečně ušla. Dnes 8/10 sem zvědav co finále za týden. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dávám plný počet, ale spíše z nostalgie. Věděl jsem, že se příběhový oblouk okolo Revy nějak vyvine a postava je nyní rázem zajímavější. Flashbacky potěšily, mladý Anakin taktéž, ale vrásky jsou zkrátka vidět a nepomůže ani digitální omlazování. Přesto to byla báječná scéna a epizodu jsem si nesmírně užil a byl celou dobu napnutý. Scénáristicky to ovšem stálo za pendrek, znovu všichni utekli Impériu přímo před nosem, z Vadera je opět vůl, ale už si zvykáme, ne? ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sledovacie zariadenie znemožní rebelom únik a tak ich Impérium dobehne. Začína bitka o holý život do ktorej sa zapojí aj sám lord Vader. Tretia sestra sa vráti späť do minulosti a pohne sa v nej svedomie. Prevedenie: Vynikajúca epizóda plná akcie od začiatku do konca. Dostavujú sa aj tie dlho očakávané emócie ktoré absentovali v prvých dieloch, ktoré stavali výhradne na nostalgií. Teraz je príbeh plnohodnotný. Som spokojní a teším sa na finále. 94% ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že jediným trumfem tvůrců byla Třetí sestra (o co, že dostane vlastní seriál). Docela málo na nejočekávanější hraný SW seriál… Těšil jsem se na to, ale je to jedna velká scenáristická bída, navíc nevýrazně zrežírovaná. Jestli poslední díl nabídne i něco víc než jen druhý (chabý) souboj Obi-Wana s Vaderem zakončený dalším Obiho útěkem na poslední chvíli, budu to (možná) považovat za zázrak. Ach jo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Vader (Hayden Christensen) odzbrojí a srazí na kolena Revu (Moses Ingram), je vidět, že Reva nemá připnutý svůj odznak Veleinkvizitora. V další scéně už ho opět má. (Tony-Z)

Reklama

Reklama