Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádná nálož Vadera a vynikající scénáristická minulost Třetí sestry. Hutná atmosféra a díl se vším všudy. Strašná škoda, že Anakina se nepovedlo víc omladit, skoro nehodné odkazu Lucasfilmu a kurevsky chybí Vaderův hudební motiv. Ale takhle nějak sem si to představoval a věřím, že finále bude epické. Není to tak bombastické, jak bych čekal, ale nadhodnotím a jdu proti zdejším kokotům, stejně jako u epizody 9. Mamrdi.85%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to definitivní. Vele-ropucha prostě neumí hrát. Jakmile totiž vypne univerzální přehrávanou polohu “nasraná štěkna” a začne mluvit normálně, působí úplně jinak a “funguje”. Samozřejmě jakékoliv drama ohledně Kenobiho nefunguje vůbec (logicky) a nefunguje samozřejmě ani ohledně Vadera. Mega LOL za Leilu elektrikářku a fakt, že rána do břicha světelným mečem už není co bývala…, ale jinak celkem spokojenost. Epizoda působí hodně “oldschoolově” a na to já slyším. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně po 3 a 4 epce líbivé vykoupení. Pěkná akce, scénář tu tolik nepohořívá. Mega miluju třetí sestru, protože to je moje nejoblíbenější postava této show. Leia je za mě mega otravný charakter, a kdyby ji líp využili dali ji lepší a staršá herečku byla by lepší. Souboj třetí sestry s Vaderem zajímavý. Proplítání minulosti kdy Obi bojoval s Anakinem, kdy Hayden už do mladýho Anakina moc nezapadá, protože už vypadá jako starý děda, takže trochu toho digitálního omlazení by neuškodilo, ale i tak tahle ep konečně ušla. Dnes 8/10 sem zvědav co finále za týden. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okej, tak ještě nad seriálem hůl nezlomím. Po slabé epizodě 2 a vyloženě podprůměrné epizodě 3 se snad zase vracíme na kvalitu prvních dvou dílů. Reva sice stále působí jako hlavní postava, což je zvláštní, ale aspoň se na ní dá konečně dívat bez kroucení hlavou a obracení očí v sloup. Moses Ingram stále vůbec nepůsobí nijak hrozivě, ale teď konečně dostala možnost hrát jinou polohu a ta jí sedla mnohem lépe. Ewan je jako vždy bez chyby, to už nepřekvapuje, a Vivien Lyra je stále skvělá mladá Leia, i když tentokrát byla hodně odsunuta na pozadí, což vůbec nevadí, ocenil jsem více prostoru pro Obi-Wana a Vadera. Technicky bych možná vytkl nějaký ten občasný zmatený střih či nepovedený záběr, a v jedné chvíli je tam tedy opravdu mizerné CGI, ale ve výsledku nejde o nic až příliš rušivého a moc bodů za to nestrhnu. 8/10 No a ještě !!!SPOILER SPOILER SPOILER!!!… u těch flashbacků jsem se usmíval jak malej kluk co právě dostal od Ježíška LEGO Hvězdu Smrti. Vidět zase Obi-Wana a Anakinem za mlada mě fakt neskutečně potěšilo. Teď ještě aby ve finále zazněl hlas Qui-Gona a bude to :) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K této epizodě se musím vyjádřit....když pominu, že stále nemám rád tu holčinu, co hraje Leiu, tak  mě konečně mile překvapila Reva...u ní jsem viděl největší problém v jejím herectví...její mimika a především její oči nevykazovali ani zmínku nějakéh hraní (o co kontrastnější rozdíl s McGregorem - ten hraje především očima), ale tady se holka opravdu snažila a její background i závěr jsem ji herecky konečně věřil. SPOILERY - domnívím, se, že zřejmě stejně přežila .. i když se divím, že zatím skoro nikdo nepoužívá force heal. Souboj s Vaderem byl solidní, Obi Wanova vychytávka taky, ale pořád nechápu, proč Haydena omladili tak mizerně? Jakoby skutečně někde šetřili na produkci...a taky mám dojem, že ve scéně, kdy Reva přichází k té bráně, tak kameraman má snad parkinsona, jak se všechno klepe. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Vader (Hayden Christensen) odzbrojí a srazí na kolena Revu (Moses Ingram), je vidět, že Reva nemá připnutý svůj odznak Veleinkvizitora. V další scéně už ho opět má. (Tony-Z)

Reklama

Reklama