Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad jediný koukatelný díl z celé série... Ovšem i tak to drhne až skřípe... Fan service tlačen na pilu, motivace a vykoupení Revy je až absurdní... Souboj Anakin(Vader) vs. Obi-Wan je nasnímán katastrofálně (buď detail obličeje nebo z dálky). Suma sumárum, celý seriál ve výsledku těžce zklamal, vlastně nic zásadního nepřinesl a Obi-Wana bych nechal pořádně prospat... ()

only_serials

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem žádnej SW Disney hejtr.. nehejtoval jsem sequely, ani sola, naopak Rogue One patří mezi moje top3 SW. Nicméně pokaženej Boba už mě trochu nadzvedával ze židle... ale teda jako u Kenobiho konec - co tohle mělo být za totální scénáristickou a režisérskou sračku??! Jak se dá vůbec zkazit taková  neskutečná látka jako je Obi Wan vs Anakin??!... To teda fakt nechápu. ()

Reklama

Maniax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak a čím se Reva dostala taky rychle na Tatooine? Teleport alá Game of Thrones? Proč křižník nevyslal stíhačky? Zvyšte intenzitu palby? Z Obi-Wana se stal Avatar-style earth bender? Luke byl v přímém ohrožení smrti inkvizitorem? A zásadní otázka - proč je to proboha taková smutná a nudná sračka, kterou z totálního bahna vytahuje akorát pár vybraných scén s Vaderem a nějakej ten fanservice? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže souboj Kenobi vs Vader (zase) a nečekaně (zase) nefunguje. Jako vypadá to dobře, ale pořád jen další scenáristická ztráta času. Co funguje (paradoxně) je linka ropuchou (už ne “vele”), protože i když víme jak to dopadne, stále je naděje, že se ji zbavíme. Samozřejmě (díky tomu, že je role debilně napsaná i zahraná), stále nevíme proč se chová jak se chová. Nedává to smysl. A když jakési vysvětlení přijde, je to úsměvná snůška nesmyslů. Nicméně opět jako celek povedené. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl kurevsky, ale kurevsky skvělej. Od začátku do konce měla tato neskutečná podívaná co nabídnout. Nebyly tam trapný body, kde se nic neděje a tady v 6. díle se toho děje kurevsky hodně. Seriál Obi-Wan až do teď za moc nestál, ale tahle epizoda to všechno změnila. Nebýt této epizody, seriál by stál za vyližprdel. Musím se přiznat, že Star Wars někdy dokáže opravdu dojmout a někdy někdo uroní i pár slz, což se mi podařilo u pár těchto SW skvostů a to i u této epizody. Aspoň se můžu považovat za SW fanouška nebo za ubrečenou děvku. SW je srdcová záležitost a ti kdo ještě Star Wars neviděli by měli rychle napravit. 6. Epizoda 20/10 Seriál 7,5/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z droidů, které můžeme vidět v pozadí na planetě Tatooine, je modelová řada R5. Můžeme ho poznat podle typické hranaté „hlavy“, která příliš nekoresponduje se zbytkem těla. Tato řada byla navržena a zkonstruována tak, aby se dosáhlo co nejmenších nákladů a astromecha si tak mohlo dovolit více lidí na svých lodích. Byly poruchovější, mnohonásobně levnější než R2 řada, a nedosahovaly ani takové samostatnosti jako R2 jednotky. (Veskoslav)
  • Obiwanův (Ewan McGregor) počáteční postoj se světelným mečem vychází z bojové stylu Formy III, známého též jako Soresu. Původně byl tento styl vyvinut kvůli rozšíření blasterových zbraní, časem se ale vyvinul a byl považován jako „konečný výraz“ neagresivní filozofie řádu Jedi. Dalšími rytíři Jedi, kteří tuto bojovou formu preferovali, byli například Luminara Unduli, Depa Billaba nebo Kanan Jarrus. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno