Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (609)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Tele Tele" - Nie, nie! Humor tohto podivného quarteta mi nikdy nesedel. Na môj vkus to bolo moc primitívne. Ale tiež hodne odvážne a na svoju dobu originálne. To musím zohľadniť pri hodnotení. Takže maličkému Michalovi Suchánkovi, vyžratému Richardovi Genzerovi, nesympatickej Veronike Žilkovej a trapnému Jesefovi Cardovi dávam aspoň jednu hviezdičku. * ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se v rámci zachování duševního zdraví koukám na TV NOVA zcela minimálně, pár dílů tohoto "skvostu" mi neušlo. Až na pár vzácných vyjímek absolutně nevtipný, místama velmi trapný. A u těch podařených fórků člověk zažívá permanentní deja-vu, že už to člověk slyšel někde jinde, od někoho jinýho. A Genzer? Je vidět, že se "bavičem" může stát opravdu každý. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné pondělky ve společnosti Tele Tele a South Parku, který šel hned poté. Od Genzera se Suchánkem snad nikdo neočekával inteligentní humor "českosoďáckého" střihu, tohle byla prostě ujeťárna a nekompromisní parodie především domácích (tedy nováckých) pořadů. Když už pro nic jiného, tak díky kyselým ksichtům Radka Johna nebo Petra Kotvalda (kteří byli v Tele Tele tak skvěle zparodováni) tento pořad stál za to. Po reinkarnaci s Pavlem Kikinčukem nahradivším Josefa Cardu už však byla úroveň zanedbatelná a pořad tak nekoukatelný. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

S bráchou jsme tohle fakt dost žrali a Tele tele pro mě znamená svým způsobem nostalgii. Humor je to sice občas skoro trapný a víc dílů za sebou opravdu ve svém věku už dávno vidět nemusím, ale jako děckům nám to přišlo neskonale vtipné. 4* dávám jenom proto, že jsem se u toho svého času fakt bavila. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci se zprvu obávali toho, že členové poslanecké sněmovny budou na jejich neustále zesmešňování reagovat negativně. K jejich překvapení však byla odezva od politiků pozitivní – některým politikům dokonce i „vadilo“, že se v pořadu neobjevily vtípky právě na jejich osobu a tvůrců se ptali, kdy budou v pořadu parodováni. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama