Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Parta šašků hrajících si na herce vymýšlí zábavné scénky a moc je to baví. Humor založený na doslovnosti a lidské debilitě. Parodování úspěšných pořadů "naší vaší" televize rozparádilo především každodenní sledovače božské TV NOVA. V běhu času většina scének ztrácí na kouzlu. Ale našly by se některé, které by fungovaly i dnes (Kopečkovic, Telekrám,...). Zas tak špatné to nebylo. I proto se to tak dlouho udrželo. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální humor dua Suchánek - Genzer nechápu. Je možné, že to o humoru vůbec není. Pořad mi byl doporučen jako super sranda záležitost kamarádem... Po částečném zhlédnutí několika dílů (snaha tu byla) jsem nad kamarádem i pořadem jen kroutil hlavou. Snad je to tím, že už jen oba protagonisté mi nejsou příjemní na pohled i bez toho aby začali mluvit... Ne, toto není šálek mého čaje. To je pořádná česká poctivá žumpa. - ODPAD ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno