Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (610)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální humor dua Suchánek - Genzer nechápu. Je možné, že to o humoru vůbec není. Pořad mi byl doporučen jako super sranda záležitost kamarádem... Po částečném zhlédnutí několika dílů (snaha tu byla) jsem nad kamarádem i pořadem jen kroutil hlavou. Snad je to tím, že už jen oba protagonisté mi nejsou příjemní na pohled i bez toho aby začali mluvit... Ne, toto není šálek mého čaje. To je pořádná česká poctivá žumpa. - ODPAD ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Občas (!) skvěle vydařený fór, narážka a satira, ve výsledku však dosti průměrná novácká >zábavička< pro masy otupělých všesnesoucích uživatelů bramborových lupínků, piva a televize... A zase stokrát škoda, protože nechce se mi věřit, že takovýhle tým s podporou bohaté komerční televize by neměl na víc. Ale možná právě v tom je zakopaný pes. Proč se dělit o ty prachy se schopnými scénáristy a >vymýšleči< nových a neotřelých gagů, když si můžem ty chechtáky rozdělit sami a dostanem je stejně tak za jakoukoli srajdu. Místy totiž je totiž tahle taškařice opravdu hromada sraček... No a ta >druhá vlna< ... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dříve jeden z mých nejoblíbenějších pořadů, kde nápady Suchoše s Geňou nebrali konce a spolehlivě mi trhaly bránici. Později už tempo malinko opadlo a když pak dokonce po několika vydařených sezónách odešel spolehlivý Carda a nahradil ho trapný Kikinčuk, muselo se ústřední duo spoléhat už jenom na sebe, což mělo zanedlouho za následek až smutně totální vyhoření původního konceptu. Velká škoda, ale za na tajňačku odsledované roky ještě na základní škole pořád velice příjemné vzpomínky. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Tvůrci se zprvu obávali toho, že členové poslanecké sněmovny budou na jejich neustále zesmešňování reagovat negativně. K jejich překvapení však byla odezva od politiků pozitivní – některým politikům dokonce i „vadilo“, že se v pořadu neobjevily vtípky právě na jejich osobu a tvůrců se ptali, kdy budou v pořadu parodováni. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama