Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady si ze mě někdo dělá prdel a to se řeknééééé. To máte jako dětský kolotoč na kterým je jen jediný autíčko Porsche a všichni se hrnou právě na něj. Jenže na vás se dostane jen jednou za čas, pokud vás nepředběhne tlustý díte s cukrovou vatou. Přesně tak je to s vtipností a originalitou Telat Telat. Jeden z 10ti dílů stojí za zasmání a ostatních 9 je k pláči a hluboké tryzně za kouzlo televizní zábavy. Když sem tam před časem posílal nabídku scénářů, ještě sem netušil kam bude ta čtveřice schopna zajít a tak mě ani nemrzí, že si jich nikdo ani nevšiml. Páč pak bych byl za to všechno zodpovědný i já sám. Takže pokud máte rádi parodie a nervomocí s made in czech pak radši koukněte na Českou sodu. Dvě hvězdičky za slušný rozjezd v dobách dávno minulých a za leckdy podařené politické parodie. Asta la vista amígos. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dříve jeden z mých nejoblíbenějších pořadů, kde nápady Suchoše s Geňou nebrali konce a spolehlivě mi trhaly bránici. Později už tempo malinko opadlo a když pak dokonce po několika vydařených sezónách odešel spolehlivý Carda a nahradil ho trapný Kikinčuk, muselo se ústřední duo spoléhat už jenom na sebe, což mělo zanedlouho za následek až smutně totální vyhoření původního konceptu. Velká škoda, ale za na tajňačku odsledované roky ještě na základní škole pořád velice příjemné vzpomínky. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ano, s přibývajícími díly přibývá i množství naprosto debilních dílů. Ano, úroveň velké části vtipů je naprosto ubohá. Ale ve většině dílů se přesto několikrát pořádně zasměji, a nakonec mě dodělají ty jejich přeřeky. A když ty jejich excesy následující den probíráme s kamarády, smějeme se i těm největším pí..vinám, jaké si snad dokážete představit. Už za to, jak nás každý díl dokáže zabavit na týden i více, musím dát * * * * ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tele Tele je klasickou ukázkou nastavované kaše. Byl-li první rok - když ne přímo skvělý, tak aspoň ucházející (se slzou oku vzpomínám na první díl, ve kterém se odehrávalo přepadení televize a následné "volání k řediteli," tehdy ještě k Železnému, přes Kukurukuku a Heverly Debils. Kvalita pak odešla spolu s vtipností, protože vymýšlet každý týden nové ptákoviny, to prostě nejde. V době, kdy byl pořad (jak se později bohužel ukázalo, jen na přechodnou dobu) zrušen, bylo to jako rána z milosti. Roční pauza ale bohužel nepomohla, takže je z toho ještě větší sra*ka než před tím. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama