Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z mála seriálových nebo estrádních aktivit, která Vás na Nově nesloží. Ty čtyři jsou tam aspoň pořád stejní narozdíl od ostatních "Nováků" šaškujících a pitvořících se ve zmíněných estrádách. Beru to jako ultrarecesi, aspoň si člověk čas od času vypláchne mozek, ale sledovat to každý týden, tak asi uberu z hodnocení. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Tele Tele" - Nie, nie! Humor tohto podivného quarteta mi nikdy nesedel. Na môj vkus to bolo moc primitívne. Ale tiež hodne odvážne a na svoju dobu originálne. To musím zohľadniť pri hodnotení. Takže maličkému Michalovi Suchánkovi, vyžratému Richardovi Genzerovi, nesympatickej Veronike Žilkovej a trapnému Jesefovi Cardovi dávam aspoň jednu hviezdičku. * ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Slovní průjem. Pokud chceme nomen omen pro úsloví "n@vácká zábava", máme ho zde. Snad jediný televizní pořad, za jehož bezbřehou ubohost se stydím a mám chuť zvracet. Už od dob České sody si mnoho lidí myslí, že parodovat zpravodajství či pořady určité TV stanice může snad každý. To by ovšem chtělo od tvůrců této žumpy nějaký takový nevyčerpatelný geniální gejzír nápadů jako měl Petr Čtvrtníček. Zamysli se nad tím Richarde. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama