Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

S bráchou jsme tohle fakt dost žrali a Tele tele pro mě znamená svým způsobem nostalgii. Humor je to sice občas skoro trapný a víc dílů za sebou opravdu ve svém věku už dávno vidět nemusím, ale jako děckům nám to přišlo neskonale vtipné. 4* dávám jenom proto, že jsem se u toho svého času fakt bavila. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Poměrně zoufalý pokus o noční zábavnou show. Občas se tam něco zábavného sice našlo a kolem toho roku 2000 když mi bylo 8-10 tak jsem si připadal strašně drsně, když se mi nějakou náhodou povedlo se na to v noci dívat, ale dnes, když to vidim tak většina z toho není nic jiného než hromada trapností a kravin. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama