Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (610)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z mála seriálových nebo estrádních aktivit, která Vás na Nově nesloží. Ty čtyři jsou tam aspoň pořád stejní narozdíl od ostatních "Nováků" šaškujících a pitvořících se ve zmíněných estrádách. Beru to jako ultrarecesi, aspoň si člověk čas od času vypláchne mozek, ale sledovat to každý týden, tak asi uberu z hodnocení. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ano, s přibývajícími díly přibývá i množství naprosto debilních dílů. Ano, úroveň velké části vtipů je naprosto ubohá. Ale ve většině dílů se přesto několikrát pořádně zasměji, a nakonec mě dodělají ty jejich přeřeky. A když ty jejich excesy následující den probíráme s kamarády, smějeme se i těm největším pí..vinám, jaké si snad dokážete představit. Už za to, jak nás každý díl dokáže zabavit na týden i více, musím dát * * * * ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Komičnost tohoto o nesrovnatelně slabšího bratrance geniální České sody je v suchém pojetí humoru, doplněnou srandovními grimasami všech aktérů, prostě ty debilní vtipy dokáží ještě debilněji podat a to jejich debilní podání asi rozhoduje.Tenkrát to byla ještě legrace. Teď už dvojka Suchánek-Genzer, ze sebe dělá kašpary v odpadovém pořadu Partička. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dříve jeden z mých nejoblíbenějších pořadů, kde nápady Suchoše s Geňou nebrali konce a spolehlivě mi trhaly bránici. Později už tempo malinko opadlo a když pak dokonce po několika vydařených sezónách odešel spolehlivý Carda a nahradil ho trapný Kikinčuk, muselo se ústřední duo spoléhat už jenom na sebe, což mělo zanedlouho za následek až smutně totální vyhoření původního konceptu. Velká škoda, ale za na tajňačku odsledované roky ještě na základní škole pořád velice příjemné vzpomínky. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Slovní průjem. Pokud chceme nomen omen pro úsloví "n@vácká zábava", máme ho zde. Snad jediný televizní pořad, za jehož bezbřehou ubohost se stydím a mám chuť zvracet. Už od dob České sody si mnoho lidí myslí, že parodovat zpravodajství či pořady určité TV stanice může snad každý. To by ovšem chtělo od tvůrců této žumpy nějaký takový nevyčerpatelný geniální gejzír nápadů jako měl Petr Čtvrtníček. Zamysli se nad tím Richarde. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama