Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nijak úchvatný pořad, s legendární Českou sodou se to absolutně nedá srovnávat... Občas se člověk zasměje, ale to tak jednou za celý díl... zbytek sou trapárny a totální hovadiny, které by vymyslelo i pětileté dítě... Na druhou stranu dvojice Suchánek-Genzer mě ani zdaleka nevadí tolik jako zbytek všech těch nováckých šašků, v porovnání s takovým brakem jako jsou Zvoňte dvakrát, Go-Go šou, Zlatá mříž (probůh to už opravdu nikdy víc) nebo pořady Petra Novotného, je tele ještě docela koukatelné!!! ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tele Tele je klasickou ukázkou nastavované kaše. Byl-li první rok - když ne přímo skvělý, tak aspoň ucházející (se slzou oku vzpomínám na první díl, ve kterém se odehrávalo přepadení televize a následné "volání k řediteli," tehdy ještě k Železnému, přes Kukurukuku a Heverly Debils. Kvalita pak odešla spolu s vtipností, protože vymýšlet každý týden nové ptákoviny, to prostě nejde. V době, kdy byl pořad (jak se později bohužel ukázalo, jen na přechodnou dobu) zrušen, bylo to jako rána z milosti. Roční pauza ale bohužel nepomohla, takže je z toho ještě větší sra*ka než před tím. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že zpočátku mi Tele Tele ještě jako studentovi skutečně stálo za to čekání do poměrně pozdních nočních hodin a považoval jsem ho za projekt skutečně kultovní, u něhož jsem nezřídka močil smíchy, dnes už se na něj s lehkým odstupem dívám trochu jinou optikou, nicméně myslím, že ačkoliv Geňa se Suchánkem svému televiznímu děcku ten status kultu uhájili, další a další epizody z něj učinily pouze stín původního pořadu, a vlastně i především velmi rozbředlý typicky novácky naivní kalkul.. Proto objektivně nemůžu Tele Tele jako celek považovat za nic jiného než čistý televizní průměr, což ovšem dnes, kdy se televizní zábava ocitla na dně žumpy, rozhodně není málo.. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama