Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (78)

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to na VHSkách miloval, ale po letech to většinu svého kouzla ztratilo a zůstala jen ujetá (ne v dobrém) hovadina... pár dobrých humorných momentů, ale povětšinou až moc trapně dementní (jako že HK "dementní" humor mi jinak nevadí a občas se fakt "povede"), no a po akční stránce je to fakt slabota...ale Karl Maka je týpek:) Takže max 20% ()

Yambo 

všechny recenze uživatele

U filmů co jsem miloval v dětství se vždy trochu bojím. Často totiž těch pár desetiletí změní vkus a na co se s láskou vzpomínalo, to přijde jako neskutečná blbost. Tak to tady nehrozí!!! Je to ujeté, akční, zábavné, dokonalé. Oba hlavní borce i s policajtkou miluju a milovat budu i za další dvě tři dekády. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z čias ZŠ som si pamätal, že Jackie Chan mal sériu akčných komédií, kde mal za parťáka jedného plešouna. Keď som si však chcel detské dojmy oživiť, tak som ani za boha nevedel nič podobné vo filmografii Jackieho Chana nájsť. A on to nakoniec bol nejaký Samuel Hui. Bláznivá mise je ako keby Terence Hill a Bud Spencer išli natočiť svoju verziu Růžového pantera, ale nakoniec si to rozmysleli, a film prevzal čínsky producent. Hviezdou filmu a celej série je Sylvia Chang, ako neustále nasraná policajtka. Humor je naozaj detinský a akcia občas ako z éry nemých filmov. Čo Vám bude hovoriť, jeden z tých prípadov, kedy je lepšie detské zážitky v dospelosti neoživovať. ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem sjížďel VHSky s touto sérií snad ob týden.. Dnes, o asi patnáct let později, jsem se na první díly série podíval znovu, a můžu s celkem klidným svědomím říct, že ani po letech tato komedie příliš neztratila. Možná za to může i nostalgie, ale myslím že takový Kodyžak může pobavit i dnes.. Jednotlivé díly série: Bláznivá mise 1, Bláznivá mise 2, Bláznivá mise 3, Bláznivá mise 4, Bláznivá mise 5 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ani nevím jak mě vlastně vůbec napadlo si po hodně dlouhý době zopakovat tuhle HK sérii a co je překvapivý, že navzdory mýmu názoru na ten ťamanský nehumor mě tenhle první díl i dneska hodně sednul. Humor mi ani tak zdaleka moc nepřišel jako tolik infantilní jak tu někteří píší a pitvoření se v některých filmech pana JC mi přišlo ještě o dost horší. Navíc je tady chlápek kterej jako JC tak trochu vypadá a některý ty humorný situace mi přišly opravdu vtipný, že jsem se zasmál a nepůsobilo to na mě trapně. Hlavně jak je u těchto filmů z této doby a místa vzniku samozřejmostí je tu spousta kvalitně předvedené akce. Už ta úvodní ambiciózní loupež mě hodně bavila a jeden reálnej skok reálnýho kaskadéra na reálný motorce vydá za tunu digitálních triků. Mezi ústřední dvojící pak funguje velmi slušná chemie jenom ta ultra hardcore drsná policajtka mě zase až tak úplně nebavila. Každopádně i po letech pořád zábavná a nahláškovaná záležitost. Samozřejmě, že pokud v tom někdo hledal podstatu vesmíru pak chápu některý ty odpadový hodnocení a komentáře. Neudělejte stejnou chybu a budete se skvěle bavit.80% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama