Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (79)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dětská srdcovka,super napěchovaná akce. Ničící roboti,skvělé kaskadérské kousky,výtečná hudba,kterou si dodnes pamatuju. Tohle je pro mě ten nejlepší díl z celé série. Celé je to posatvené na nepřetržitém řetězcu akce. Sam je takovej kungfu Bond,z motorky má najednou skůtr. Uznám,že na dnešní dobu by ti roboti oc neobstáli,ale tehdá byla taková móda a představy a mě to bralo a scény s roboty mě děsily. Tohle patří k mým nejvíce nejakčnějším filmů s jakými jsem se,kdy setkal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S hrůzou jsem zjistil, že jsem o dost menší nostalgik než by si toto skvělé hongkongské béčko zasloužilo. To dětské nadšení z každého robota, trysek, kopu, skoku na motorce či debilní hlášky je zkrátka pryč. Před dvaceti a více lety by tahle taškařice pod pět hvězd nešla, ale tentokrát jsem si i pro ty tři musel najít alespoň několik nepovedených výmluv. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ke dvojce mě už bohužel neváže žádná nostalogie, jelikož jsem ji viděl mnohem později. Coby druhý díl samozřejmě servíruje všechno v daleko větším množství. Bohužel i to špatné. Mohla to být klidně jen přehlídka geniálních kaskadérských kousků, jak to vypadá na začátku (absolutně neodolatelných prvních patnáct minut), ale tvůrci se ke své škodě pokusili zase vypotit nějaký příběh. Takže potom následuje nuda a nuda, občas narušená nějakým infantilním úletem. Za pozornost pak stojí ještě finále, ale jednička je prostě lepší. Těm, kdo na podobných zhovadilostech nevyrůstali, bych rád vzkázal: Ruce pryč, pro smilování boží!!! Ostatní to skousnou :-) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Uff, pěknou chvilku trvalo, než jsem si na ten humor zvyknul (pokud vůbec :-)). Expresivní, infantilní, přeplácaná, šílená asijská groteska, kde se všichni neustále šklebí - křičí - honí - mlátí, vyhodila smysl dávající zápletku oknem v prvních minutách a dráty, nájezdové rampy či pomocná kolečka (když se auto o svodidla podélně rozpůlí a obě části vesele pokračují dál) jen vágně maskovala; ale hlavně, že tu po sobě střílejí rakety transformeří roboti (nebo suprkůl bondovské motorky, auta, jetpacky). Jenže spousta scén se mi z dětství vybavila (byť splynula s jedničkou), takže ne, pod 3 * jít nemůžu (i když, upřímně, bych chtěl). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama