Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Docela pohodovka s krásnou Jen a nekonvenčním příběhem s nečekaným vyústěním. Scéna na koncertě mě dojala, ale závěr mě zklamal, takže pro mě průměrná záležitost. Nějak si nedokážu srovnat představu, jak se po tak úžasném výjimečném dni a následné tragédii, z toho poučit a dál naplno žít. Myslím, že to dost dobře není možné, tudíž příběh vyznívá nesmyslně a do prázdna. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Pro chlapa je Láska na druhý pokus příliš přeslazená, ale i tak se zhlédnout dá a celkem film i utíká. Skvělý je ovšem po zvukové stránce, tam bych řekl, že není moc co vytknout, spíše naopak. Co se dějové linky týče, tak ústřední duo je poměrně zajímavé a příběh se snaží býti netradičním a výjimečným, což se mu místy i daří. Škoda toho závěru, čekal jsem výrazně jiné rozuzlení, a to, co přišlo, mě malinko zklamalo. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec to bylo o fous, ale tu čtvrtou hvězdu přece jen dám. Láska na druhý pokus je film, který by tak moc chtěl být dalším P.S. Miluji Tě skříženým s Na hromnice o den více či Osudový dotek. Jenže je na to příliš laciný a herci místy spíše ochotničtí než profesionální (hlavně hlavní hrdina). Nicméně hezky si to pohrávám s tím patosem a láskou, až je z toho jakási romantická pohádka, u níž víme jak skončí. Respektive já to věděl a modlil se, aby to tak skončilo, jinak bych šel s hodnocením dolů. Díky Bohu mohu tak tento romantický film zařadit do ranku čtyřhvězdičkových úspěchů jimž dávám i přes tuto skutečnost mírný palec nahoru. 75% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

romantiku jo, ale tohle ne. Jennifer me neskutecne srala a vlastne nevim, kdo z tech dvou byl min presvedcivy... a ty klise ... klise .. klise ... ze se to skoro dokoukat nedalo ... a nekdy mi bylo stydno i za scenaristy ... zaver asi chtel byt jiny, tak byl, ale rozhodne si tim nepomohl... a to o 6 mesicu pozdeji, to jsem vubec nepobrala, co to melo byt ... videoklip na zpev Jennifer, pokud to vubec zpivala ona... vystrihnout a vyhodit. Mozna se mi jen film netrefil do nalady, ale ja si vazne nedokazu predstavit ani polovinu tech kravin, co tam ti dva provedli, ze by to nekdo rozumny udelal... a stihnout to v jeden den, nemozny... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemusí být vždycky tak úplně pozdě. Ani po smrti.. Na poli romantických filmů se málokdy objeví nějaký svěží, poměrně originální zástupce. Romantické drama, sic několikrát zabolí promarněná šance v té či oné scéně, mě k sobě přivolalo prostřednictvím režiséra Gila Jungera, tvůrce mnou toliko milované modernizace Shakespearovy hry Zkrocení zlé ženy 10 důvodů, proč tě nenávidím. Jak říkám, v mnohém se to mohlo posunout do ambicióznějších výšin, nicméně atmosféra Londýna, déšť, hudba, chemie mezi ústřední dvojicí.. prostě si někdo s divákem hraje na vydíranou, ale na mě to fungovalo.. a za to se nestydím. Potěší i herci. Neokoukaný a zejména v druhé polovině s přehledem uvěřitelný Paul Nicholls a překvapivě umírněná a vskutku velmi příjemná Jennifer Love Hewitt (její asi nejlepší snímek).. tak proč to s nimi nezkusit? *** až **** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)

Reklama

Reklama