Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

berusche 

všechny recenze uživatele

Film má pro mě osobně jednu obrovskou nevýhodu: on a ona jsou naprosto nepřijatelný milující se pár. K tomu všemu on je teda v každém případě takovej nemastnej neslanej a ona je přesně ten typ žen, které mi moc nesedí: roztomile bláznivá, nedospělá a toužící. No a do toho jemu dojdou věci, které měl vědět už dávno a jí zas nic nedojde, protože ona ho hlavně miluje a víc už nemusí. No, já musím říct, že kdyby to nezvedl Tom Wilkinson a ten závěr, kdy jsme skutečně upřímně vypustila slzu, tak by to snad bylo k u zoufání. Táhne se to a nic moc se celý snímek nedozvíte, kromě toho, že i on ji miluje. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

silno romantický film, sentiment sa tlačil zo všetkých pórov a štrbín, ako zadržiavané slzy z krásnych očí Jennifer (mimochodom skvelo hrajúcej). Vrelo odporúčam uboleným ustráchaným srdiečkam filmových fanúšiek, slziacich nad sklamaním a nešťastnou láskou. Vo filme sa dozviete, že "ŘÍKA SE, ŽE VE VZTAHU VŽDY JEDEN MILUJE VÍC, a KÉŽ BY JSTE TO NEBYLY VY". :) lebo ja tvrdím, MILOVAŤ JE KRÁSNE, ALE BYŤ MILOVANÝ EŠTE KRAJŠIE, a aj preto možno povedať, že NIČ NIE JE KRAJŠIE AKO LÁSKA (aj keď to niekedy bolí jak hovado). Kebych bol ženská, dal bych filmu plný počet bodov. kurnik !!! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka. Milenecký pár sice vypadá   šťastně, ale přeci jen tu něco skřípe. Pro   něj je pořád důležitější práce. Oči mu   otevře až tragédie, kdy si vše uvědomí. Je   však už pozdě? Co takhle si ten poslední den   zopakovat? Taxikář jakoby byl pojítkem mezi   osudy dvou zamilovaných lidí. Jenomže lze   napravit i tu tragédii? Trochu neobvyklí   romantický snímek, který byť nekončí   klasicky svatbou, vyvolá u mnohých divaček   slzičku štěstí. Jennifer Love Hewitt tu   doslova září a rozdává radost každou   vteřinou. Je vidět, že si roli doslova   užívala. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Prej další Groundhog Day? Kéžby... Komedie se moc nekoná, fantasy se omezí na jeden moment... A když si trochu zaspoileruju, tak princip časové smyčky už využil kdekdo, všichni líp, a nikoho nenapadlo ukončit to hned v prvním opakování. Proč? Protože to nedává smysl. A kdo viděl aspoň jeden takový film, dokázal by vymyslet tisíc lepších způsobů, jak z toho vybruslit... Ale logika si dala bohužel volno, přednost dostala slaďárna... Pokud máte rádi deštivou Anglii a jste opačného pohlaví než já, klidně si jednu či dvě hvězdy přimyslete. Mě ale na průměru udržela jen sličná Jennifer a taky fakt, že si sama napsala i nazpívala obě titulní písně, za to jako muzikant dávám palec nahoru. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

O málokterém čistokrevném romantickém filmu se dá hovořit v superlativech. If Only k nim ale patří a je ukázkovým příkladem toho, že lze natočit dojemný milostný příběh, bez jakýchkoliv příkras, klišé a žánrových stereotypů. Ústřední duo hraje jako o život, mile překvapila obzvlášť Jennifer Love Hewitt, kterou mám ze všech jejích rolí zafixovanou spíš jako “jen“ ten hezký komerční ksichtík. Škoda, že se o tomto snímku moc neví, protože je pravdu povedený a citlivější jedinci (včetně mě) u něj uroní i slzu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)

Reklama

Reklama