Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt je herečka jednej roly a tak bude asi už do dôchodku hrať len v romantických presladených filmíkoch, aby tam svojim veselým kukučom na stále väčšej hlave dávala nádej veriacim na nekonečnú lásku. Inak ju mám rád, len nech jej prosím dávajú dlhé vlasy a skryjú uší, lebo ruší signál. Inak je film Láska na druhý pokus reverzným "P.S. Miujem ťa", čo považujem za veľmi zlý ťah. Tragédia na začiatku a heppyend na konci je určite oveľa lepším variantom pre romantický film než obrátené garde. ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Dávám nakonec pouze 4*, ale trhá mi to srdce :) sice to rozhodně není nejlepší snímek pod sluncem. Ale je to krásný film. Máme zde úžasný námět toho jak klasický trochu bezohledný businessman a workoholik dostává "druhou šanci" napravit svůj doposavaď spackaný milostný život. Ale ten Paul Nicholls se mi tam nelíbil, do romance bych ho nedával. Naopak Jenifer Hewitt pro tuhle roli jako stvořená. Její sólo na jevišti na jedničku a celkový scénář zaslouží velikou pochvalu. Film u kterého snad každému ukápne ta slzička.. Opravdu to stojí za vidění! Jen nechápu, že má tenhle skvělej film, tak málo hodnocení. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Ten film, u kterého se ani chvilku nenudíte a jste napjatí až do úplného konce.. Možná je to plné klíšé, kýče atd, ale takové romantické filmy prostě jsou a tenhle má ještě něco navíc. Herecké obsazení mohlo být sice o dost lepší a sympatičtější, ale jinak opravdu velmi příjemná podívaná! ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se právě dodíval na hojně doporučovaný snímek If Only a musím zcela po pravdě uznat , že moje pocity jsou vesměs smíšené. Ne, že by byl snímek špatný, to v žádném případě, ale nevím jak to říct přesně, přišel mi moc umělý. Jennifer Love Hewitt mně přišla taková moc upjatá no a kdyby přibrala aspoň 10 kilo, vůbec nic by se nestalo. Nejvíc se mi líbil starý mazák Tom Wilkinson v roli taxíkáře. No a když tady čtu některé komentáře, první snímek, který se přiblížil Asii, no to snad ne. Přišlo mně, že je ve filmu o 10 kilo cukru víc než třeba ve Vampire Diaries a to mám deníky celkem rád. Tři mínus. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

A ta som sa na tento film tešila. Nemôžem povedať že bol zlý, to nie. Nudný to áno. Miestami. Čakala som príbeh v duchu P.S. I love you, ale nedočkala. Namiesto toho mi predostreli nelogické a maximálne nerealistické klíše, zaklincované super nadnesenou scénou koncertu a veľkým prekvapením, to už bolo aj na mňa silno precukrované a pokazilo mi to celkový dojem z filmu. Škoda Škoda tej iracionality. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno