Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Film od diváka vyžaduje prijať obrovskú dávku nadsádzky. Aj tak však zostáva rovnako umelý, ako ženy v ňom a úsmevy hlavných predstaviteľov. Skôr mi to pripadalo ako reklama na kozmetiku, alebo sprostá propaganda, niečoho čo neexistuje, ale často sa spomína – americký sen. Na natočenie niečoho podobného naozaj treba mať žalúdok. A hlavne treba mať ten správny bezcharakter, aby človek mohol na niečom podobnom zarábať. Pravá Blondínka 2 je primálo vtipná na to, že to má byť komédia. Ja osobne som sa nezasmial ani raz, ale beriem sa s rezervou. Pripadalo mi to nudné a priveľmi urečnené. Ľutujem každého, kto film pozeral s titulkami. Apelujem na tvorcov: Tretie pokračovanie už, prosím, NIE! Odporúčanie potenciálnym divákom: Siahnite radšej po dobrej knihe. ()

hudryhudry odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Kdybych měl vyjmenovat všechny zápory tohoto filmu, je to na pět stránek, shrnuto: absolutně nehorázná hovadina. Nejlépe ve filmu hlaje ta čivava a Witherspoon je docela hezká, jinak vše ostatní je hrozné. Scénář nechutně blbý, herecké výkony strašné, no děs! ()

Reklama

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Strašná stupidita. Blonďatá právnička Elle se snaží prosadit zákon týkající se psích práv. Je totiž majitelka homosexuálně orientované čivavy, jejíž matku zneužívá na pokusy kosmetická firma. Samozřejmě jí v cestě stojí mnoho překážek, ale ty Elle hravě překoná, protože má LUSKACÍ POHÁR! Větší blbinu jsem fakt dlouho neviděla:) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pravá blondýnka nikdy neměla dostat pokračování. Všechno bylo řečeno v jedničce, všechny alespoň trochu vtipný a inteligentní scénky byly použity v prvním dílu. Jenže Reese si zase vzala na sebe růžový kostýmek a vyrazila měnit svět. A po druhý to bolí už mnohem mnohem víc. Humor se prakticky vytratil, není tu žádná legrační scéna, všichni se chovají jako pitomci, ale na rozdíl od jedničky tu jsou nesympatičtí. Witherspoon si jede svou, ale tady se už vůbec nesetkala se stravitelným scénářem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel je pravdou, že dvojka už tak dobrá a vtipná jako jednička nebyla. Místy jsem se u ní i nudil, jindy to bylo až zbytečně moc trapné. To co fungovalo předtím, tady už zas tak moc ne. Reese Witherspoon to pořád seklo a hlavně díky ní jsem se na to dodíval dokonce. No popravdě hlavně kvůli ní, jsem se díval na oba díly. Elle Woods v jejím podání je však nezapomenutelnou postavou. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • V úvodní scéně s fotoalbem je na fotce malé Elle Woodsové (Reese Witherspoon) s jejím pejskem Bruiserem ve skutečnosti Bruiserova trenérka. (HappySmile)

Reklama

Reklama