Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatická oddechovka s klonovacím námětem, ala Jako vejce vejci. Rudd si neskutečně dává obě herecké polohy. Jeho zničený a nudný Miles je nečekaně realistický a uvěřitelný. Zatímco sledovat šťastného Milese nořit se do deprese je prostě legrace s geniálním finále před zrcadlem. Závěr to malinko shodí do bezpečné polohy, ale v zásadě s tím nemám problém. Není to žádná superpyschologická sci-fi sonda, ale kvalitní zábava na půl hodiny k obědu nebo před spaním. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je výborný herec. Zbytek obsazení se také moc povedl. Příběh není moc originální, ale je rozhodně originálně natočený a byla by to byla pětihvězdičková jízda, nebýt toho konce. Konec série to celé totálně zabil a teď trochu doufám, že 2, série se nedočkáme. Protože další You Me Her fakt nepotřebujeme. 4* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne zrovna originální nápad,ovšem poměrně originálně zpracovaný.Ještě snad v žádném filmu/seriálu který se dotýkal klonování u mě nevyvstávalo tolik otázek.Je nevěra když se váš partner vyspí s vaším klonem?Co kdy zabiju svůj klon?a další a další...Rudd je dobrý herec a tady zvládnul obě polohy velmi dobře.Hlavně "originálního" Milese,kterého jsem střídavě litoval a nenáviděl.Snad jen ten konec byl takový prdelní a mohli si ho tvůrci odpustit...70% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd? Toho chlapa já prostě žeru! Ať už jeho horší, nebo lepší verzi, peckovní jsou oba. Vždy, když to začne trošku sklouzávat, přijde s nějakým gestem, nebo hláškou a mně se zase líp dýchá. Ideální, pohodová a hlavně inteligentní oddychovka, kterou nelze jinak, než vřele doporučit. Konec, nekonec. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je obecně solidní lákadlo k mini sérii. A když k tomu přičtete fakt, že mu tu garde dělá Aisling Bea, kterou jsem do té doby vůbec neznal a přitom se na ní opravdu hezky kouká, tak nemůže být o ztrátě času v tomto případě řeč. Jenže scénáristi si poměrně zábavný námět střihli do blbosti a tak se to ve druhé polovině stočilo do míst, ze kterých jsem byl rád, že jsem po osmém dílu odešel. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama