Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (610)

MrMar 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem jako dítě každou neděli vstával už před osmou. Chytlavá úvodní píseň, výborný dabing(dnes mi přijdou animáci dost odbytí), ale hlavně skvělé příběhy-akční, hororové, detektivní, komediální prostě všehochuť, která ani postupem času neztratila úroveň. Úplně nejraději jsem měl indianojonesovské pátrání po pokladech, ke kterým se hrdinové dostávali letadlem Rampy MacKváka :-) ()

Opsha 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že srdečně nesnáším produkci pro děti. Tohle je jedna z mála čestných vyjímek. Žral jsem to jako malý a i teď si myslím že je to jako sobotní raníček po páteční kocovině vynikající. Žádné tuli-tuli, ani přehnaná infantilita, a navíc samé sympatické a zajímavé postavy, podpořené perfektním českým dabingem (přiznám se ale, že jako malý jsem nesnášel hlas Donalda, přišlo mi že můj komiksový hrdina si zaslouží heroičtější hlas). P.S. Ovšem novácký dabing druhé série je dost poprůměrný (a přezpívaná písnička trhá uši), jenže tyhle díly se v původním shání zatraceně těžko. ()

Reklama

Cimr 

všechny recenze uživatele

Jsem holt už dítě porevoluční a tak byla má nejoblíbenější pohádková postava strýček Skrblík. Údajně jsem dokázal koukat celý den na jeden díl a pořád s otevřenou pusou. Víte proč? Protože TO MÁ DĚJ! Děti nejsou idioti a nenakrmí se tím, že nějaké blbé postavičky poskakují a po obrazovce a něco divně žvatlají. Ale když se tomu dá nějaký dobrý příběh a je to napínavé, tak nezbývá než koukat s otevřenou pusou. Ať už vám je pět nebo šedesát. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Z celého Disneyho animovaného seriálového univerza jsem měl kačery vždy nejraději. Strýček Skrblík, Rampa MacKvák, synovci, Šikula, zákeřní Rafani, Donald,… měl jsem je rád všechny a jejich dobrodružství mě vždy bavila. Dokonce stále mám první tři kompletní ročníky komiksu Mickey Mouse, kde jsou kačeři také ti nejlepší. Nedávno jsem je četl s dcerou a bavily mě i ji. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Môj absolútne najobľúbenejší seriálový animák. Každý jeden diel som videl snáď minimálne dvadsať krát a vždy sa k tomu rád vrátim. Zlate detstvo. Čo kto mu dodať ? Rozprávky na ktorých sme vyrastali a ktoré potešia ešte aj dnes. Či je to Rýchla rota, Gumkáči, Transformery alebo Ninja korytnačky to je jedno, všetko sú to veľmi zábavne a podarene animáky. Len to čaro už pomaličky vyprchá. 100% - 5* ()

Galerie (56)

Zajímavosti (26)

  • Flintheart Glomgold je v seriálu vyobrazen jako Skot, zatímco v původním komiksu je Afričan. (HappySmile)
  • Ve Finsku komiksy s kačerem Donaldem zakázali, protože nemá kalhoty. (bfa)
  • V epizóde je zobrazený Držgrošov satelit poháňaný vrtuľami ako helikoptéra. Takýto pohon však môže fungovať len nízko v atmosfére. Už vo výške niekoľko kilometrov je vzduch natoľko riedky, že tu helikoptéry nemôžu lietať. Vo vrchných vrstvách atmosféry alebo dokonca v otvorenom vesmíre by sa takto satelit nemal šancu udržať. (ČSFD)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama