Reklama

Reklama

Exekutor II

  • USA Debt Collectors (více)
Trailer

VOD (1)

Dvojice vymahačů dluhů se dostává do výbušně nebezpečné situace, kdy pronásledují různé zločince a zároveň se vyhýbají pomstychtivému mafiánskému hlavounovi. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala o ničom zápletku, ale skvelé bitky. V dvojke za veľa nestoja už ani bitky. Na Adkinsove pomery sú príliš tuctové a nepredvedie v nich žiadny pôsobivejší chvat. A prekvapivo ich tu je strašne málo. No a zápletka je ešte nudnejší hnoj plný nekonečných kecov ako minule. Tie dva ústredné postavy sú nevýrazné a bez akéhokoľvek potenciálu pre zaujímavý príbeh. Pokiaľ vznikne trojka, tak to už bude čistý odpad. 2/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mě to bavilo víc než jednička nebo jsem na ní koukal v nějaký divný kverulantský náladě či co nevím... Každopádně je pravda, že ty rádoby pokusy o humor mi tam přišly dost WTF, a tak mi ani nevadí, že tady se jede vesměs na vážnější notu. Souboje standartní a akce taková typicky Johnsonovská. Nic z čeho bych šel do kolen, ale takový standart a děj celkem dává i smysl, takže bez problému lepší trojka.65% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(56%) Podobně jako první díl. Jen zde mi přišlo celkově trochu méně akce (fightů), ale ne zas o tolik méně. Nejlepší byla asi úvodní bitka v baru. Poslední cca třetina filmu už byla taková natahovaná a bylo mi jedno, jak to ve finále dopadne. Příběhově to bylo nic moc, ale na ústřední dvojici Adkins a Mandylor se dobře dívalo – oproti jedničce mě bavila více. Zde už ti dva byli vyloženě přátelé. Dialogy mě ani nenudily. Pecka to není, ale to jedno shlédnutí nelituji a především díky několika dobrým Scottovým kopům. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Další královské rande s oblíbenou IceQueen :-) Člověk přijde domů, utahaný po celém dni s trošku pošramocenou náladou a dostane před sebe tohle. Lépe jste se královno trefit nemohla :-) Přiznám se, že Scott mě prostě baví. A zde se mi trefil do noty. Jeho role rozhodně není žádný šachista. Abychom si rozuměli. V poslední době se v Béčkách často objevují hrdinové co jsou vždy minimálně jeden tah ve předu, tváří se důležitě a v lepším případě zadumaně. Ne! Scott se svým kámošem jedou na road trip výběrčích a krom toho, že se s ničím nepářou, umí i rozesmát a vlastně i dojmout. Především bratrokrvavá bitka ukazuje jak se dva můžou mít rádi, respektovat jeden druhého a při tom si nakopat...chlapi nechtějte vědět kam. Zápletka ve své jednoduchosti funguje skvěle. Fandíte všem kterým máte a nenávidíte ty, které si to zaslouží. Dojem mi pokazila až příšerná finální přestřelka. Proto dávám 60 za poctivé béčko, které krom kopanců a pěstí rozdalo i fajn emoce. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jednička, se mi tenkrát líbila o něco víc. Tohle mi přišlo až moc ukecaný, humor na mě moc nezapůsobil, slyšet v každé druhé větě "Frantíku" mi lezlo na nervy, fighty celkem dobrý (bitka v uličce byla fájn), finále, ale zase přihlouplé, stejně jako v jedničce, kde na sebe střílejí ze dvou metrů a neumějí se trefit. Ale jinak v pohodě béčko, se sympatickou dvojicí Adkins & Mandylor. Na jedno zhlédnutí, je to asi oukey. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Luke LaFontaine. Ve filmu má malou roli jako Vegas Security Officer. (Rominator)
  • Na začátku závěrečné přestřelky se Frenchova (Scott Adkins) zbraň změní z pistole Sten Mk II SMG (při pohledu přes Frenchovo rameno) na MP40 (při pohledu na Frenchovu hlavu). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama