Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 1

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbší pre štyridsiatničky. Skutočne vtipných scén je tu relatívne málo, ale gýčová estetika a tých zopár satirických drobností z "kultúry" žien v stredných rokoch sú fajn. Bohužiaľ celé to ide významne pod potenciál a najmä zápletka s vraždiacimi osami je dosť mimo. A čo je najväčšia škoda, napriek tomu, že Harry a Lloyd boli dementi najvyššieho rangu, emócie z ich priateľstva boli oveľa hmatateľnejšie než v prípade Barb a Star. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád komedie a mám slabost pro Kristen Wiig, takže by měl být tento snímek pro mě ideálním. No, nebyl. Ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky, mi došlo, že jsem se ani jednou pořádně nezasmál. Pravda, nejednou jsem se pousmál, nenudil jsem se (to by se snad v tom frmolu ani nedalo), ale fakt jsem čekal úplně jiný zážitek. Tvůrci se navíc, čert ví proč, pokusili udělat z Kristen Wiig nevzhlednou bytost, a i když se jim to vcelku dařilo, místy to byl pro ně evidentně nezvládnutelný úkol. Alespoň že tak. Buď jsem nebyl v té správné náladě, nebo nejsem pro film cílovkou, každopádně mě příliš neoslovil. / Poučení: Jedeš na dovolenou? Přibal si culottes. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Sex and The City meets Rednecks. Film stojí a padá na výborné chemii mezi 2 hlavnmi herečkami, které hrají stárnoucí celoživotní kamarádky. Některé vtipy a skeče jsou vydařenější, jiné méně, ale celkově to prostě funguje a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl - bláznivou komedii o dvou burankách, které si také chtějí prožít to své dobrodružství ve stylu vidláckého Sexu ve městě. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovy nepopsatelná a šíleně ujeta komedie o dvou ženách středního věku a jejich dovolené, která se zvrhne v záchranu světa. Kadence fórů je kulometná a poměr trapnost a super fór je tak 80/20. Člověk tak nechápe co se před ním děje ale bizarním způsobem ho to baví až se přistihne, že se směje něčemu co není vůbec vtipné (muzikálové číslo Jamie Dornana je na úrovni nejšílenějších kreací Nicolase Cagea). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ulítlá poloparodie o dvou kamarádkách ve středním věku,které se rozhodnou jet na dovolenou.Zápletka je někde mezi Austinem Powersem a Spongebobem,nicméně funguje a i když sem se nesmál pořád,smál sem se víckrát než sem původně čekal.Některé nápady jsou parádní a Dornanova píseň na pláží je divná a skvělá zároveň.Dornan vůbec překvapil,že dokázal víc než obstát i v téhle poloze...70% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama