Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Bílý kůň (S01E08)

(epizoda)
  • Jižní Korea 프론트맨 (více)
Thriller / Dobrodružný / Akční / Mysteriózní / Drama
Jižní Korea, 2021, 32 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Před posledním kolem panuje mezi finalisty vzájemná nedůvěra a odpor. Čun-ho práskne do bot s úmyslem zveřejnit špinavá tajemství o hře. (Netflix)

Recenze (49)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Biely kôň sa vyfarbil... pekne na čierno. Je otázka, či sa správy odoslali, ale skôr asi nie, nechajme sa prekvapiť. Našťastie zmizli VIP hostia, tak neliezli na nervy. Zvyšná trojica vyzerala byť dva na jedného, ale koniec prezradí niečo iné. Vážne som zvedavý, čo všetko sa uzavrie/ dovysvetľuje vo finále, pretože si myslím, že povinné dvierka do druhej sezóny by nemali byť otvorené nezodpovedanými otázkami, aj tak tá dvojka bude. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

❗SPOILER "Osmý díl s poloviční stopáží se snaží diváka uhranout překvapivými momenty, které jsou však z průběhu seriálu silně předvídatelné, a tak se díl řadí obsahově k tomu nejslabšímu. Za zmínku zde stojí da Vinciho "Poslední večeře", se symbolikou Ježíše Nazaretského (456) a Máří Magdaleny (67). Jedna hvězda." 👎❗ ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zranění Sae Byeok je takové, že tvůrci prostě chtěli aby se ve finále setkali dva kamarádi, kdy jeden se v životě zřekl emocí pro peníze a druhý by se zřekl peněz pro  šťastný život s emocemi. Kdo vyhraje? Skončí to stejně jako s bratry Hwang Jun ho(hodný) a Hwang In ho, kde přežil ten zlý? Seriál si hraje i dobře s nečekanými událostmi, tak uvidím co se nakonec stane. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztroskotanců, kteří se s vidinou obří finanční odměny zapojili do brutální eliminační soutěže, ubylo. I délkou výrazně kratší díl, který má naladit na velkolepé finále. Nenaladí. Zbyli jen tři, svou roli navíc sehrává i velký střep zapíchnutý v břiše. Samozřejmě nechybí hlavní hrdina, gambler, co tam venku žije s matkou a hrozí, že přijde o dceru. Začalo to jako poukázání na třídní rozdíly v asijské společnosti, končí jako krvavé drama, které se celou dobu naklání nad propastí absurdity. Někomu to stačí, já všeobecné nadšení úplně nesdílím. Za mě v mnohém nedomyšlený kalkul. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne krutý obraz dnešnej spoločnosti, ktorý v hlasovaní jedného zo slovenských denníkov, ktorého som sa zúčastnil priniesol filmu až 45% v hodnotení katastrofálny pri odpovedi na otázku ako tento seriál hodnotíte. Z pochopiteľných dôvodov. Ja ho však beriem ako krutú satiru dnešnej doby (pretože dobrých ľudí je čím ďalej tým menej) a prekvapilo aj to že do finále nakoeniec neputuje žiadna žena. Pre mňa najväčší zvrat v deji ktorý sa v niektorých momentoch dá veľmi ľahko predvídať. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Nůž, kterým si Frontman (Lee Byung-hun) vyndává z ramene kulku, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. Tento nůž se v seriálu vyskytuje vícekrát. (Untentrauer)

Reklama

Reklama