Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze všech doposud exitujících Univerzálních vojáků jsem právě tento druhý díl viděl až jako poslední, a upřímně musím konstatovat, že se jedná o rozhodně nejslabší díl celé této série. Zde se totiž jedná o totálně béčkovou podívanou, což jsou sice i ostatní díly, ale tady je ona béčkovost zpracována tím nejmizernějším možným způsobem. Laciný, nudný, nezábavný. Zápletka naprosto o hovně, veškeré postavy otravné, nevýrazné, jejich představitelé otřesní, atmosféra nulová, a akce je pak sice opravdu hodně, především tedy té střílecí, ale že by bavila, či by byla zpracována nějak výrazněji, to taky ani náhodou, stereotypně po sobě všichni střílejí jak amatérští partyzáni a prd z toho. „Zpět v akci“ prostě sebou nepřináší vůbec nic pozitivního, kdy zatímco jednička byla zábavná a poměrně nápaditá podívaná, trojka atmosférická a akčně extrémně nabušená a čtyřka totálně masakrální inferno, tady si prostě jen pár filmařských tajtrdlíků uřízlo pořádný kus ostudy. Dvojkou Univerzálního vojáka navíc podle mě začalo nejkritičtější filmové období Jean-Clauda, které skončilo až sebereflexní satirou JCVD, nicméně tento snímek svou kvalitou působí skutečně jako odrazový můstek ke skoku na dno filmové žumpy. Fakt špatný, k ostatním Univerzálním vojákům si tento ani nečuchne. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme, jednička byla geniální a kdo by nechtěl pokračování. No jo, ale to by tvůrci nesměli brát drogy, nebo možná je nebrali a asi by měli, protože tohle bylo úsměvný. Ale jako co, zase to bylo akční, akorát mne rozesmál poslední souboj s Michaelem, to bylo trošku trapný už. Ale aspoň je člověk viděl proti sobě. A je tu Goldberg, aspoň nějaký plus. Co naplat, není to úplně nejpovedenější film JCVD za jeho kariéry, takže tohle pokračování člověk vidět nemusí. ()

Reklama

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Béčko jak lusk... Stupidní scénář, herci ve složení Van Damme + kaskadéři... no, už to mluví samo za sebe... a Mic Rogers je tragický režisér... Za co ty 3 hvězdy? Má to necelých 80 minut, během kterých se neustále střílí, kope a vybuchuje, takže nuda moc šancí nemá... Na víkendový odpolední relax je to dostačující. ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Počítač Set se zblázní, zmobilizuje univerzální vojáky (oživení mrtví vojáci bez emocí), a snaží se získat kód, který má jenom Van Damme, a bez kterého bude brzy vypnut. Naprosto, ale opravdu NAPROSTO nezáživný děj. Béčko, céčkokdo ví, co to vlastně je. Zábava žádná – špatná akce, scénář, herci Stejně jako ve filmu nebylo nic, co by mě zaujalo, ani ta nejmenší drobnost, ani na těchto řádcích nenajdete nic zajímavého. Jen plácání na téma paskvilnosti druhého Univerzálního vojáka. Než ztrácet čas jeho sledováním, lepší se mu obloukem vyhnout!!! ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto filmu nic nemám. Sice tu chybí Lundgren,ale zato zůstal Van Damme a po nějaké té době mu stojí v cestě nově Michael Jai White, který v té době byl jen nováček,ale jeho fyzické dovednosti byli na vyšší úrovni než dovednosti všech přítomných herců. Nemluvě v dnešní době. Bez urážky. Všechny přítomné herce mám rád. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel ve Waxahachie, Caddo Lake a Dallasu (Texas), v Los Angeles (Kalifornie) a v kanadském Georgetownu. (rafix)

Reklama

Reklama