Reklama

Reklama

Láska padá z nebe

(seriál)
  • Jižní Korea Sarangeui bulsichak (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(16)

Nehoda při paraglidingu zavede jihokorejskou dědičku do Severní Koreje – a taky do života armádního důstojníka, který se rozhodne jí pomoct. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Isobell 

všechny recenze uživatele

Nádherný, pohádkový příběh, naprosto jedinečný a to úplně celý. Z nahlédnutí do Severní Koreje mrazí. Není skoro nic, co dodat. Snad jen, ze cameo rolí potěšil: Soo-hyeon Kim. 감사합니다 Chemie mezi Bin Hyeon a Ye-jin Son byla velkym plusem a zůstali spolu i v životě... :) ()

klukluka

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, protože jsem u toho vydržel s očima obrácenýma v sloup (hrozná češtinská fráze) 1 a půl dílu. A za tu dobu se mi to líbilo tak z 5-ti procent, nebo spíš vůbec. Což je zvláštní, když to tady teď má procent 86..? Já jsem asi krapet zvláštní… Navrhuju, aby se moje hodnocení nezprůměrovávala s ostatními. Vedle obecnýho ratingu bude nově navíc na ČSFD rating Michalův, ať vám to nekazím, čímž by příkladně Láska padá z nebe dosáhla na zasloužených 150 procent a první místo za nejlepší seroš všech dob. ()

Reklama

RetroGamer 

všechny recenze uživatele

Láska padá z nebe je zatiaľ najlepší a najemotívnejší romantický korejský seriál aký som kedy videl. Každá jedna epizóda má v sebe toľko emócií a seriál potom do vrecka strčí celý Hollywood. Ku každej postave si urobíte vzťah, hlavne k vojakom zo Severnej Kórei a najviac k hlavným postavám. Ye-jin Son sa stala mojou obľúbenou korejskou herečkou. Odporúčam. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ať už napíšu cokoliv, nebude to stačit. Nikdy nevím, kdy to přijde, a pak je to tady a já znovu přicházím na to, proč je pro mě tenhle svět nenahraditelný a úžasný. Opět jsem v transu, neschopna sepsat jakýkoliv konstruktivní a smysl dávající komentář. Tak to tu nechám takhle, plný nelogičnosti a emocí. S výmluvou, že ze mě tohle udělali ti dva. Dokonalá a Dokonalý. Jejich spojení. Ale nejen oni, pomohl jim i zbytek sestavy, a taky nádherná hudba... 5* ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Výjimečná chemie v ústředním páru, navíc oba starší typy. Severokorejské postavy jim skvěle sekundovaly. Tvůrci dokázali udržet odlehčený popis severokorejských reálií, aniž by o nich vyloženě lhali nebo zastírali represivnost či zločinnost tamního systému. S ohledem na to četné scény stolování funkčnější než obvykle. Vzhledem k povolání hlavního hrdiny působily uvěřitelně i akční scény. Mínusy: Zbytečná překombinovanost děje (předurčenost romance). Vedlejší romance, zvláště když se týkala hypernesympatického podvodníka. Otravný product placement. Snaha udělat z jihokorejské rozvědky spolek chápavých dohazovačů. Hodnocení: 87%. ()

Galerie (198)

Zajímavosti (10)

  • Bin Hyeon a Ye-jin Son se již setkali ve filmu Hyeobsang (2018). Po skončení natáčení oba herci volali po dalším společném projektu a jejich přání se vyplnilo právě v tomto seriálu. (kklepkaa)

Reklama

Reklama