Reklama

Reklama

Zhoubné zlo

  • USA Malignant (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James Wan se vrací ke svým žánrovým kořenům příběhem o dívce Madison, kterou paralyzují neustávající vize strašlivých vražd, které bohužel mají daleko k obyčejným snům. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (525)

InJo 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový pulp, v němž Wan precizně mísí giallo, současnou duchařinu a absurdně přepálený body horor. Odhalení pointy prokládané over-the-top sekvencí na policejní stanici, je neskutečně kulervoucí podívaná. Šílenost, nad kterou si patrně většina diváků jen zhnuseně odplivne, já za ní ale Wanovi tleskám. Po Saw: Hra o přežití jeho zatím možná nejlepší film. 80 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…VŠECHNY VÁS ZABIJU!“ … „BOŽE MŮJ ON MLUVÍ“ ///    Příběh s moc krásnou příšerou, parádním prostředím a solidní brutalitou. Navíc je vidět, že Wana (Jamese) to baví, takže je tady spousta detailů a frajeřinek, který zase baví mě. Někdy je to brutálně kýčovitý. Ale fakt efektní. A na horor je tady celkem dost a hodně povedenej akce.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že policejní stanici neumí vyčistit jen Terminátor. 2.) Něco mi kouká ze zad. (A jebák to není).   /// Thx za titule „titulkomat“.     /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Hodný, hodná, hodné... kdo jen to rozhodne? Doktoři jsou hovada, těhulky jsou šik? Maddy skrývá vnady, v hlavě otazník." Mladá paní s hajzlem na hlavě, hlavou v hajzlu a s hajzlem manželem (ale říkal, že už nepije a pracuje na sobě, např. že už ji nebude mlátit tak často), to je pak štěstí v záchodové míse a těhulka si své bříško moc neužije. Už zase. Naopak já, mimochodem Argentem nepolíben a hozen do příběhu jak slepé koťátko do vody, já si to užíval parádně. Maddy promine. Měl jsem pár infarktů při lekačkách a valil jsem bulvy, jak Ta jemná umí být hrubá až drsná a svého protivného hajzla spláchnout do hajzlu, resp. aspoň zavřít do Cely. Když už jsme u cely, útěk z ní byl fajn, včetně kočkování s Holkami za mřížemi, ale následné vyčištění policejní stanice se mi nelíbilo a film připravilo o možnou pátou hvězdu. Tedy, ne že bych měl něco proti masakrování neschopných policajtů (asi se střelnicí v havarijním stavu, takže už dlouhý čas netrénovali se zbraní), ale to množství, to množství... Polovina i třetina by úplně stačila, někdy méně znamená více. Závěrem bych navrhoval minutu ticha za tři plody, zkonzumované bratříčkem a hodné holce Maddy chci popřát hodně štěstí při dalším pokusu o miminko. Protože, cela necela, obávám se, že... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Wan sa rozmachol a predvadza sialene zanrove aj pribehove kotrmelce, za ktore by sa nehanbil ani Shyamalan (a mnoho divakov rozculia). Bez spoilerov sa o tom neda prilis pisat. Je to vsak originalne, nepredvidatelne a pekne natocene (odvolavajuce sa na 90. roky). Mam rad podobne kusky, no tu je to uz obcas cez ciaru a nevedel som, ci sa mam smiat alebo si tu zvratenu hru uzivat. Je to hit or miss, no ja som za kazdu takto osobitu zalezitost rad. 7/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

This film is... too much. Je zábavné, jak moc je přeplácaný a naprosto ztracený v tom, jak moc Wan chce dát najevo, že je moc velké jméno na "normální horory". Rozhodně to není strašidelné, ale určitě to je svižné a místy legrační. Být Američan a pořádat Halloween party, tohle rozhodně pustím na pozadí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Scéna na začiatku filmu, kedy Gabriel (Marina Mazepa) násilne rozbije dvere a Madison (Annabelle Wallis) hodí na zem, následkom čoho upadne do bezvedomia, symbolizuje, že sa Gabriel vnútil do jej vedomia a kontroly nad telom. Jej dvere sú neskôr vo filme zobrazené neporušené a nepoškodené, čo naznačuje, že násilná scéna sa odohrala len v jej hlave. (Dajman)
  • Nicolas Cage je velkým fanouškem tohoto filmu, označil jej za inspiraci a svůj nejoblíbenější horor roku. (LUKICKK)

Související novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno