Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (232)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Češi okopčili další zahraniční seriál a je to znát: takhle (relativně) dobrý scénář by asi žádný z dnešních pisálků nevyplodil. Hrdinové jsou sympatičtí, jejich jednání logické a většinou uvěřitelné. Byla tu spousta skvělých scén. Ale bohužel taky spousta vaty, kterou se to snažili natáhnout. Škoda toho otevřeného konce, asi by měla následovat druhá řada. No, doufejme, že opravdu vznikne. Mladí herci většinou stáli před kamerou poprvé a zvládli to dobře, asi proto, že v podstatě hráli sami sebe. Nevím, jestli by zvládli náročnější úlohy, ale tady byli fajn. Některé bych rád viděl znovu, hlavně Šárku Vaculíkovou, to je pro mě objev roku a přeju jí úspěšnou kariéru. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale chvílemi si nejsem jist, na jaký seriál se vlastně koukám... Protože některé situace a repliky jsou jak z Ordinace v růžové zahradě, kterou manželka taky sleduje... I to chování postav je podobně "vypečené". Herecky... těžko říct, když tam není co hrát... Ale tzřeba se to bude lidem líbit a skončí to jako národem milovaný nekončený seriál ve stylu Ulice nebo té Ordinace. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ryzí mrvochlévský podělek... %-[.. . . . Ale zase na druhou stranu i igitátor chápe, že ty stále nové a nové dorůstající generace mladých čudláků (...povětšinou protekčních smradů z všelijakých pisskultůrních famílijí, co napříště budou stejně tak jako ty předešlé entity z kasty fňukat, že to přece dělat nechtěli a jak z lásky k čudlení umírají hlady...) musí něco dělat, aby se soudruhům z ministzvěrstva nakonec nějak >umělecky< nebouřili, že... Problém je v tom, že devadesát děvět procent z nich je dobrých tak leda na ty novoidní sračky a lepší už to co si budem namlouvat nebude! Líto mi jich není, ale těch starých harcovníků - co se raděj přispůsobí každé šmíře, jen aby nešli od lizu - to už trošku i jo. Ale je to vaše ďélo, že soudruzi. Za komoušů jste prolézali kaďáky straně, po převratu jste nakonec svobodně holt nedošli dál, než slouhovat těm železňákoffským šekelům... A budete srajdačit třeba zrovna na novoidních k/análech do skonání svých... Srát na vás. Amen a šmytec! - - - P.S. Jo Štěpnička, to je hotový jaderný štěpení tušašské pisskultůry a ta Žilková, ta jednomu hnedle trhá žíly, hůůů... Bravo děckááá, tak držíme palce do dalšího serriálovýho študýrování... - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto 22.2.2012 při repete >pilotu< /? - no hotovej kamikaze - !/ na >novoidní krkovizi< , hodnocení 382., komentář zde s pohrdáním jako pataštyrychcátý - 22.2.2012) ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Koukám, že je tu spousta odpadu. Mě se to ale docela líbí. Připomíná mi to mé oblíbené Glee a protože fandím české tvorbě, tak si myslím že po 4teens je to další pokus vytvořit něco zajímavého pro mladé. I když do reality to má ürčitě hodně daleko. Je to takový česko americký zlatý sen. Nevyvolává to závislost, ale také to nenudí. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Pro jedenáctky, co sledují Disney Chanel, je to moc dospělé a o sexu, pro lidi starší 15let je to zase moc dětinský. Ta druhá škatulka ale zjevně neplatí, protože je to další z těch oblíbených hitů naší vaší televize Novy. No co, viděl jsem horší, dokonce i něco málo toho herectví se mezi těmi tanečníky sem tam najde. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)

Reklama

Reklama