Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spy Kids: Špioni v akci jsou defacto takovou bondovkou, jenž je určená pro dětské diváky, ale já osobně věřím, že tento snímek se mohl líbit i starším divákům. Režisér Rodriguez znamý filmy jako je Fakulta, Od soumraku do úsvitu, nebo snad kultovní záležitost Desperado, se pustil do rodinné komedie. Je to něco nezvyklého a když jsem se dozvěděl, že má natačet komedii, tak jsem se toho obavála. Přeci jen, pokud vemu v potaz například Desperado, které je nabito vulgarismy a krvavými scénami, tak jsem nevěděl, co si od toho slibova. Pravdou ale je, že Rodriguez natočil docela hodně dobrou komedii. Hodně se mi na filmu líbila akce, která má říz a švih. Perfektní byli i vychytávky. Nebylo to teda něco jako kdyby to vynalezl sám velký Q známý z Bonda, ale uznejme, že žvýkačky, které ničí elektroniku jsou vážně skvělé! Snímek se může pochlubit i hvězdným obsazením v čele s Antoniem Banderasem, Teri Hatcher, sympaťákem Alanem Cummingem ,Robertem Patrickem, borcem Dannym Trejema nebo (i když tam byl asi jen minutu) Georgem Clooneyem. Největším překvapením pro mě byli děti. Alex Vega, Daryl Sabara! Děti! Většinou v rodinných filmech jsou děti protivní, ale tito dva jsou velice v pohodě. Je to hlavně díky tomu, že si na nic nehrají. Je to sice taková blbina, ale 3* si to zaslouží. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez má i dětskou duši... bohužel. Teda mě to nevadí, ať si ji má. Ale točit o tom filmy... ee. Na to od něho nejsem zvyklej. Na to nejsem zvědavej. Vlastně jsem se na to chtěl podívat, abych zjistil, jakou roli v tom má Machete. Blbou! Akorát jsem se dozvěděl, že se vlastním jménem jmenuje Isidor "Izzy" Cortez... ale jinak jeho postavu beru jako shodu jmen se skutečným zabijákem Machetem. Celé je to blbé. Teda až na hlavního padoucha, Alexandra "Poskoka" Miniona, kterého si střihl Tony Shalhoub. A jo, je tam pár chytlavejch nápadů a ze začátku to má i ten Rodriguezovský nádech, ale celkově je to strašná sračka pro moderní dítě. Nebo spíš mi to připadalo, jak kdyby to Rodriguez natočil pro svoje děti. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

725. hodnocený film: Rozhodně tohoto mého hodnocení nelituji, protože tenhle film je pro mě skutečně otřesností. Ani jsem to nevydržel do konce, jinak bych se snad unudil k smrti. Je to fakt docela průser od režiséra snímku Sin City. 1* je snad až moc, docela to hraničí s odpadem. A navíc, Banderase skutečně jako herce moc nemusím. 1* a fakt ani ťuk. 1* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Celé jméno Carmen (Alexa Vega) zní: Carmen Elizabeth Juanita Echo Sky Brava Cortez. (SONY_)
  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama