Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Strike 

všechny recenze uživatele

Poprvý mi to nepřipadalo nějaký světoborný, ale podruhý jsme se opravdu bavil. Ale asi ne tak jako Rodriguez a celej štáb když to točil. Divák s musí smát nejen skvělým hláškám a vtipům, ale taky občas lacině vypadajícím trikům. Ale stejně nejvíc oceňuju Danny Treja - to je prostě machr. Jeho výstupy byly absolutně super. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Další klasika z dávných dětských let, kdy Spy-Kids vládly obalům na DVD po městských trafikách. Dodneška s rukou na srdci vzpomínám především na 2. díl a všemožné druhy netradičních zvířat, které mě v tom okamžiku prvního zhlédnutí až strašlivě fascinovaly. Banderase nemusím, sláva Carly Gugino zašla někde s filmy tohoto typu, ale na Alexu se mi dívalo již kdysi velmi hezky a její dnešní výkony ocení člověk převážně z vizuálního hlediska, v očích dospívajícího chlapa v jejím případě nelze řešit umění hrát. ()

Reklama

Redlum 

všechny recenze uživatele

Kdyz si zvyknete na to, ze hlavnimi "bouchaci" nejsou dospele hromady svalu, ale male deti, ze padousi vypadaji jako palce, a ze hlavni zapletka filmu se toci kolem armady deti-robotu, ktere maji zamorit svet, budete se bavit. Robert Rodriguez se vratil tam, kde s filmem zacinal. Do dob sveho detstvi. Pokud to prijmete, neni ceho se bat. Jen necekejte krev, protoze te byste se zde neco nahledali. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že Rodriguez a Banderas se dali dohromady a natočili nějakou ujetou špionážní rodinnou komedii, ale tohle jsem opravdu nečekal:) Ujetost s jakou se Dvaja Pátrači za zvuků Elfmanovy hudby probíjejí kýčovitými kulisami a davy nepřátelských palců nezná hranic. Spousta skvělých vtipů a brilantní Danny Trejo, který vydá za celou továrnu ACME a šílený Floop Alan Cumming...prostě neco nehorázně zábavného... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

James bond si vzal k ruce parťačku, omládnul o dvacet let a vznikly z toho Spy Kids. Antonio Banderas v roli otce dvou superdětí si roli evedentně užil, ale stejně se moc nesnažil. Ale tenhle film není o hereckých výkonech, ale o fantastických vynálezech a je také plný dětských splněných přání. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)
  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama