Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Dobrodružno-komediálny film pre staršie deti o nezničiteľných detských agentoch. Dej nie je komplikovaný a dobrodružnosť príbehu pravdpodobne zaujme mladého diváka. Obaja hlavní detskí predstavitelia zahrali svoje postavy ako ostrieľaní harcovníci. Najlepšie to vyniklo pri scénach so spy kids dvojníkmi. Oddychový rodinný film. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář Roberta Rodrigueze vrací diváka do dob, kdy si velká filmová dobrodružství mohla užívat celá rodina dohromady. Kamera : Guillermo Navarro. Hudba : Danny Elfman a John Debney - Tato pěkná filmová hudba byla složena a zahrána mnoha světovými hudebníky i těmi, kteří se zatím příliš neproslavili. CITÁT - Mí rodiče nemůžou být špioni, nejsou na to dost super! ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se rozhodl natočit film, který by mohl směrovat mladšímu publiku, a to se mu rozhodně povedlo. Snad každý chtěl jako dítě být špionem, který by každý den měl tu možnost zachraňovat lidské životy, alespoň pro mě je tedy Spy Kids zhmotněním mých dětských snů. Film ovšem nebude nudnou podívanou ani pro ty starší, Rodriguez si totiž uvědomuje, že jsou to právě rodiče, kdo musí trpět z dětmi v kinosále. Vsunuje tak do snímku plno odkazů a vtípků, které ocení především ti starší. Rozhodně parádní a hodně podceňovaný snímek. A James Bond? Ten má o své následovníky postaráno. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Takový nápad se vůbec nejeví zle. Akční podívaná s výraznou nadsázkou pro ty menší se stylem hračičky Rodrigueze. Jenže vznikla infantilní bezradnost absentující v humoru, plná samoúčelných vychytávek bez hlubšího smyslu. Rodriguez provokativně obsadil hafo známých tváří coby křoví, ale jeho snaha je marná. Člověk se nesměje a zaraženě zírá na obraz. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Netuším proč, ale tenhle film se mi líbil. Dřív, když jsem ho viděl poprvé v televizi před pár lety. Nebyl zájem se koukat znova, či si ho koupit, ale dobrý pocit přetrvává. Sice myslím, že kdybych se podíval znovu, výsledné hodnocení by šlo o dvě hvězdy dolů, ale nechme to takto být. Film pro děti, nebo pro ty, kdo se chtějí (na chvíli) do dětského prostředí ponořit. Jako drogy - na chvíli zapomenout ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Jméno postavy, kterou hrála Teri Hatcher - slečna Gradenko, je odkaz na písničku The Police z jejich alba "Synchronicity" z roku 1983. (HappySmile)
  • Když je záběr na Floopa (Alan Cumming), jak mačká kouli hlíny, vidíme, že mačká pravou rukou. Ale když se od okna otočí, má ji najednou v ruce levé. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama