Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (273)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Až moc překombinované a ke konci jen stěží uvěřitelné, se spoustou zvratů, kterým mám opravdu problém uvěřit. V porovnání s několika podobnými seriály z poslední doby obstojí tak nějak napůl, což pro mě bylo po prvním díle celkem zklamání. Vlastně jak (skoro) zmizí z obrazovky ❤️ Matilda De Angelis a přejde to do soudního sporu, není zde nic, co by kvalitu nějak posunulo nahoru. Nicole Kidman je možná dobrá herečka, ale tady musím souhlasit s kolegou Verbalem, botox je prostě a jednoduše svinstvo, které možná opticky ubere věk, ale čas nezastaví. A tak sobě slavnostně slibuju, že pokud v dohledné době natočí další seriál, kouknu se na něj, jen pokud bude hrát babičku a ne matku dvanáctiletého kluka. Všeho moc škodí. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl až dva držely stále v očekávání kvalitní detektivky či psychothrilleru. Díl od dílu se pak začal propadat v čím dál tím větší nudu plnou rádoby objevných dialogů, které byly ve skutečnosti naprosto prázdné a děj nikam neposouvající. Poslední díl pak naprosto zabil veškeré šance na kvalitní vyvrcholení. Spoiler alert: "Kdy od začátku víte, že to udělal Grant a ani v tom autě se nezabijou či sebevraždu nespáchá". Veliké zklamání a nic na co bych si vzpomněl za pár dní a komukoliv rád doporučil. Snad jen ten Grant se Sutherlandem hráli obstojně. 63%. PS: Jestli někdo viděl v mém profilu v sekci Minisérie, už tomu tak není. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Defending Jacob (kterému je Undoing do jisté míry podobný) je to jedna z nejlepších a nejintenzivnějších věcí na seriálovém poli. Příběh hezky spletitý, propletený, plný zvratů, záhad a nakonec i soudního procesu. Každý další díl pokládá nové otázky a divák jenom čeká, co se na něj vytasí dále. Známé herecké tváře táhnou film neskutečně vzhůru (Hugh Grant, Kidman, Sutherland, Edgar Ramirez...) a už od začátku si postavy nejde neoblíbit, a to nejen kvůli hercům, ale hlavně kvůli šikovně psaným charakterům. Asi k seriálu nemám moc co říct, zejména z té negativní stránky, a i konec (který dělí diváky na 2 tábory) mě osobně potěšil. Napínavá šestidílná série, která se sleduje jedním dechem a kterou bude těžké jen tak přerušit. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Prvních pět dílů fajn až hodně fajn, ale závěrečná epizoda je už hodně cheesy a všechny slabiny látky vyplouvají na povrch. Kidman hraje už jen očima (protože botox jí toho víc nedovolí), ale naštěstí je tu démonický Donald Sutherland a hlavně a především flexibilní Hugh Grant, který na pohodu ustojí jakoukoliv polohu své role. A že jich je! 70% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, herecké výkony Hugha Granta, Donalda Sutherlanda a vlastne aj ostatných boli kvalitné... až na Nicole Kidman. Vždy mala plochú tvár, s ktorou toho veľa nezahrá, asi už od Bangkok Hiltonu išlo skôr o dobre padnúce úlohy... ale v tomto seriáli som celý čas nevedela odtrhnúť oči od jej pier. Častokrát som sa prichytila, že namiesto sledovania (pomalého) deja zízam na jej ústa a snažím sa pochopiť, čo to s nimi má?! Ako píšu iní komentujúci, Nicole sa nám asi definitívne prebotoxovala. No, každopádne, nebolo to zlé, mohlo to byť aj lepšie, ale teraz sa istý čas budem Nicole Kidman vyhýbať, nech na ten zafixovaný obrázok zabudnem. Brr. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama