Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo na rovnako dobrej úrovni ako 1, ako bolo spomenuté, herci už mali jednotlivé postavy v malíčku, čo sa odrazilo aj na uvoľnenejšom odohratí, potešil Steve Buscemi opäť netradične v role klaďasa (aj keď tradične trocha pošuka). Film oživila aj prítomnosť starých rodičov a vydarená Bola aj dvojica konkurenčných spykidov (E. Osment + Matt O'Leary). Ostatné notoricky známe herecké mená netreba spomínať - a premlelo sa ich tu viac ako v 1. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Paxton s Buscemim dostali aspoň dobre zaplatené, keď už na triky nezostalo. Tie boli o dve triedy horšie než v jednotke a o triedu ako v Súboji titanov z 81´. Humor si rovnako polepšil, padá sa do ťavích hovien, tancuje balet, lieta na invalidnom vozíku. Skrátka trápne, brakové a blbé divadlo, čo si dovolilo ešte natiahnuť čas cez hodinu a pol. Palec hore za myšlienku, ktorá síce zostala iba na papieri, ale aj to sa počíta. Predchodca cielil na rodinu, dvojka sa pokúša na tajomnom ostrove plnom hávede odstaviť techniku a donútiť hlavných protagonistov myslieť. Tým mali tvorcovia začať. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po tom, co Carmen a Juni zjistili, čím se zabývají jejich rodiče, stávají se z nich také agenti (je přece spousta úkolů, které mohou vyřešit jen agenti - děti, např. zachránit svět a tak). Nyní se vydávají na dlouhou cestu za tajemným zařízením, které umožňuje zničit všechna elektrická zařízení v okolí. To je skryto na tajném ostrově (s jediným obyvatelem a spoustou podivných kreatur), který právě toto zařízení kryje před vnějším vměšování. Ale Carmen a Juni musí zařízení najít a zničit, aby jej nemohl nikdo nemohl zneužít... Úspěch jedničky nikoho nenechal na pochybách, že další díly budou následovat (dojná kráva je holt dojná kráva). Robert Rodriguez použil nachlup stejný princip jako u jedničky, trochu naivní zápletku (tak, aby vše pochopili i mladší (či prostší) diváci), se spoustou vizuálních efektů (a hraček, bez kterých správný tajný agent nemůže existovat) a dětské herce v hlavních rolích. A, světe div se, ono to funguje - dobře jsem se bavil od začátku do konce. Pro dětského (nebo prostšího) diváka to musí být úplná extáze :) ()

svik 

všechny recenze uživatele

Mám Rodrigueze velice rád, ale tento díl se naprosto minul účinkem. Nezajímavé a místy bych řekl doopravdy nudné, a to i přes to, že akce byla na každém kroku. Počítačově dodělávané scény velice ubohé. Jediné co mne bavilo byl Steve Buscemi a jeho zmutovaný ostrov. 3tí díl je o mnoho zajímavější a dokonalejší, takže bohužel. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se docela dobře bavil, ale nečekal jsem, že dvojka ji ve všech ohledech strčí do kapsy. Ano, Rodriguez už se rozjel, šílené nápady svižně přebíjí ještě šílenějšími a kromě bondovek si utahuje i z vlastních filmů, Jurského parku, Indiany Jonese, MTV (Britney Lopez) a Pána prstenů. Existence závěrečných titulků je úplně zbytečná, protože to co se odehrává vedle nich bylo příliš šílené i pro vlastní film. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)

Reklama

Reklama