Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Problem druhyho dilu jsou hlavne trikovy zabery. Zatimco v jednicce jich nebylo tolik a tudiz to nejak zvlast nerusilo, tady jsou prakticky na kazdym kroku a popravde receno skoro snad i horsi, nez v prvnim dile. Nevim jestli to byl ucel, aby to vypadalo jak zastarala videohra, ale triky jsou fakt tragicky. Ale jinak je vicemene vse pri starym, do slusnyho obsazeni pribyl vtipnej Buscemi, deticky uz tu jsou sice profici a obcas maj zbytecny kecy, ale porad jsou vicemene sympaticky, takze opet celkem slusna rodinna zabava. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se docela dobře bavil, ale nečekal jsem, že dvojka ji ve všech ohledech strčí do kapsy. Ano, Rodriguez už se rozjel, šílené nápady svižně přebíjí ještě šílenějšími a kromě bondovek si utahuje i z vlastních filmů, Jurského parku, Indiany Jonese, MTV (Britney Lopez) a Pána prstenů. Existence závěrečných titulků je úplně zbytečná, protože to co se odehrává vedle nich bylo příliš šílené i pro vlastní film. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Barvičkově přeplácaná, ale povětšinou čerstvě nápaditá, úsměvná a ve výsledku nezávadná dět(in)ská špiónská akční blbina disponuje přehledným rodinným příběhem a po přicestování na titulní ostrov se více přiklání k staromilskému, fantastickému dobrodružství (viz trikové odkazy na Raye Harryhausena). Přestože minimálně vyrovnává první díl, na nadprůměrné hodnocení by potřebovala odsýpat ještě o chloupek svěžeji a koherentněji. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První film, když už nic jiného, byl originální rodinný snímek, který mohl pobavit celou rodinu. Druhý film je pokračováním, které do hry vrací celou rodinu Cortezových, ale v hlavní roli jsou samozřejmě hlavně děti a jejich rodiče a následně ani prarodiče si v akci tolik neužijeme. Carmen a Juni se musí vyrovnat s novou hrozbou, která přichází z tajuplného ostrova. Jejich otec se zase musí vyrovnat s tím, že se nestal ředitelem špiónské organizace OSS. Ředitelem se stal muž, který je otcem dalších dvou dětských agentů. Gerti a Garry jsou silná konkurence pro Carmen a Juniho, ale přece by to nebyli oni, aby si se vším poradili. Rodriguez zase pustil svou fantazii na uzdu a na ostrově vytvořil spoustu monster, takže je film atraktivní po stránce digitální, i když na hodně z nich je znát nižší kvalita. U prvního filmu jsem měl z digitálních efektů přece jen trochu lepší pocit. A stejně tak i z příběhů. Tohle je jen honička za udělátkem, kdy záporák je na první pohled jasný, protože kdo to bude jiný, než nová postava? Nějaké zvraty tu jsou a Rodriguez pořád ukazuje, že je dobrým režisérem, ale přece jen to není něco, na co by jeho fandové a ostatní diváci měli dlouho vzpomínat. Rodina s dětmi si film užije určitě více než ostatní. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/mistrovsky-plan-nerdi-bel-ami-susi.html ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama