Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

loki5 

všechny recenze uživatele

Pomsta loserů.. Doslova. Hlavní dvojka mi připomínala mladší verze Ellen Page a Roberta Carlyla a musím říct že tenhle casting se povedl jelikož vypadají přesně na postavy, které hrají a hlavní hrdinka není modelka s brýlemi jak už bývá zvykem. Tón seriálu neustále skáče od komedie přes drama až téměř k hororu a já se bavil. Jen konec nekonec mi trochu vadí. 75% zatím. Ještě se to dá slušně zmastit v další sérii jestli bude. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Fajn jednohubka, kterých (narozdíl od druhých) v daném žánru nemám ještě plné zuby. Supr přirozené obsazení, moc fajn komorní atmosféra, feel-good paleta barev, sem tam prosakující originalita (v rámci možností) a především kulervoucí finále. Nečekal jsem víc - a taky jsem vlastně víc nedostal. Ale bavilo mě to a chci nášup! ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

I Am Not Okay with This! Komu sa páčia tínedžerské tlachy o hovne, nech radšej siahne po The End of the F***ing World. A pri najnovšom liberálnom "módnom trende" - pichneme tam lesbu alebo buzeranta, okorenený "čokoládou" alebo "suši" mi už vypadávajú zuby. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sophia Lillis je perfektní představitelka pro křehké dívky v nesnázích, se kterou se může ztotožnit skoro každá puberťačka. Není přehnaně krásná, zato je roztomilá, vypadá přemýšlivě a přitom ne namyšleně.....  Seriál nedělá z puberťáků přehlídku manekýnu, ani je nevrhá do podsvětí či drogových doupat. Depresemi se taky nechají deptat jen přiměřeně. Dělají blbosti a rozhlížejí se po světě. To vše seriál ukazuje velmi věrohodně s přídavkem nadpřirozena, které vybuchne v posledním díle. Tudíž je 1. řada jen úvod a bohužel to nevypadá, že by přibyla další. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Slečna co vypadá jako mladá zrzavější verze Kateřiny Neumannové a trpí záchvaty úzkosti a vzteku, díky nimž zjistí, že má nadpřirozené schopnosti ... říkáte si to bude, ale blbost... jenže Vás čeká přesný opak. Super věc od Netflixu, která kráčí ve stopách The End of the f***ing world ( od stejného autora). Chci druhou sérii a to co nejdřív .... 8/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)

Reklama

Reklama