Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál s docela charizmatickou hlavní představitelkou Rebou McEntire. Tento seriál obsahuje velkou spoustu vtipných dialogů a také trochu toho tlačení na city. Ovšem když přepínám jednou za čas televizi, tak u něj v klidu relaxuji a nemusím myslet na starosti všedních dnů. Na relaxaci dobré ovšem dějově a obsahově naprosto nic neříkající. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom :) Reba je skvělá postava a všechny postavy jsou strašně sympatické a Steve Howey je neuvěřitelně vtipný. On je blbý přesně tím roztomilým způsobem, který mám tak ráda :D a kdo by si dokázal nezamilovat Barbru Jean? Její postava je v seriálu nejlepší a obdivuju Melissu Peterman jak dokázala zhubnout i když tím její postava ubrala na sympatiích a vtipnosti. Není to sice ten nejlepší, nejvtipnější a nejzábavnější sitcom, ale zabaví a obsazení je fakt milé a sympatické :) nechápu to nízké hodnocení... ale mě se většinou líbí i to co ostatním ne a naopak :D ()

Reklama

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nebude jako Jak jsem poznal vaši matku nebo Jmenuji se Earl apod. jde o naprosto jinou myšlenku. Nenáročné a přitom poučné a hlavně zábavné. Reba má výborné hlášky a ještě lépe ji doplňuje Scarlett Pomers, která bohužel nedostává dosti místa, ale já si zamiloval Joannu Garciu. Mužská část je zastoupená výborně. Druhý Joey z Přátel skřížený s Coudym z Kroku za Krokem. Christopher Rich mi malinko připomíná zase Rosse z přátel.. Co víc si může člověk přát? :-) ()

TheGunner odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl že když je to sitcom tak aspoň nějákej dialog za těch 20 minut vás aspoň trošku rozesměje nebo aspoň vám ten úsměv naskočí ale v tady tomhle teda ne, mě to příjde neskutečně trapny a nezábavny, ani jednou jsem se nezasmál a to je moc špatny, v porovnání s ostatníma sitcomama jasnej odpad.... ()

Drakex 

všechny recenze uživatele

Každej jsme jiný! Ja považuju tento seriál ze super rozptýlení a opravdu se pokaždé zasměju. Viděl jsem všechny serie a i mi bylo líto že tak úspěšný seriál nepokračuje dál. Musim je vyzdvihnout jak svkěle Reba McEntire a Melissa Peterman ztvárnily role. Klobouk dolu! Pokud se chcete pobavit a zasmát i pohodového seriálu určitě doporčuji :-) ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)

Reklama

Reklama