Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

Casablanca odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, dlouho už jsem neměla potřebu zde něco komentovat... Po všech těch narážkách kolem jsem si to při prokrastinační pauza pustila na YouTube. A... Po pěti minutách si má ani ne dvouletá dcera, která prokrastinovala se mnou, začala mermomocí píchat do očí vším, co jí přišlo pod ruku, až jsem jí je musela držet. Tím jsem jí zabránila zacpat si uši, tak raději spustila táhlé vysoké "nééé". Skončily jsme u konopí. Škoda, že jen ve videu... ()

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju, že vypadá průběh pracovního dne Donalda Trumpa. Pro tento žánr to bude podobná revoluce jako Avatar. Nová laťka, nové možnosti, nové tituly jako "Tiskový mluvčí", "Kancléř", "Šéf kampaně", "Šedá eminence", "Neviditelný sponzor" a vyvrcholí to seriálem "Ředitel televize". Ujasněme si, že dotyčný, který to celé s celou televizí spískal, to dělá na koleni, scénář má odhadem 120 slov, kvalitu nehledá, ani neřídí, ani nechce, na jakékoliv přetáčky není čas, jede se na poprvé, s chybami, přeřeky, celé je to improvizace a neherecká narcistická estráda s neschopností vymyslet cokoliv vtipného, vata pro vysílání, na hraně licenčních podmínek a současně kvazi kampaň na prezidenta. Jsou to amatérské minuty šílenství a vžívání se do vysněné role, na kterou, fakt nedej Bože, aby někdy tento člověk dosáhnul, i kdyby jen byl poblíž. Radě pro rozhlasové a televizní vysílání nevadí tahle forma jednostranné sebepropagace budoucího politického subjektu? Že se ptám... ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom ,čo som videl Kameňáka som si ani nepredstavoval ,že by niekto dokázal vymyslieť ešte účinejšiu sebapoškodzovaciu praktiku. No a potom prišiel Jaromír Soukup a.k.a najhoršie rozpravajúci moderátor ,šéf a teraz herec. Po seriálu Sousedé som fakt nedúfal ,že sa nájde ešte väčsie dno ,ale evidentne Soukupovi vadilo ,že ešte nemá seriál ,ktorý by mu celý patril. A tak sa rozhodol spraviť nízkrozpočtový seriál na úrovni prvého stupňa základnej školy s amatérskymi praktickými efektami a s ukradnutými zábermi. O vyjadrovaní a o slovoslede Jaromíra Soukupa tu ani hovoriť nemusím. Začiatkom roka k nám prišiel seriál Chernobyl a ten dokázal dominovať najvyššie priečky na ČSFD a teraz konečne dostal konkurenciu ,ktorá mu konkuruje ,ale na opačnej strane rebríčkov. Ak sa radi mučíte alebo radi trpíte pri pozeraní "kvalitnej" Slovenskej a Českej kinematografie ani tak neodporúčam zhliadnuť. Ja osobne som nedokázal dopozerať ani prvú epizódu. Oficiálne prehlasujem seriál Premiér ako najľahší Try Not To Laugh Challenege a zároveň ako najťahší Try Not To Kill Yourself Challenge. 0% - Som fakt zvedavý ako dlho bude trvať kým Soukupovi začne vadiť ,že s ním v seriáli je aj niekto iný a všetkých nevyhodí. ()

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krása střídá nádheru. Jen za tu dobu, co jsem na tento klenot televize Barrandov koukal ohodnotilo tady (většinou) "odpadem!" seriál okolo 80 uživatelů. A jak Oni Pavel Jaromír co se Divíš Soukup pronesli: "Všichni stojí za Premiérem s dýkou v ruce. Bude to zábava, Věřte mi... Bude to zábava." A tak to má taky být :) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stane, když máte opravdu hodně peněz a nabobtnalé ego? Premiér! Bohužel musíte taky zainteresovat další lidi, kteří musí vaše nutkání o pozornost přetrpět. Ať už za kamerou, nebo před ní. Soukup je takový náš Neil Breen a to fakt nechceš. Tohle se nedá ani hodnotit objektivně. Na jedné straně je to příšerně stupidní, ale ve své stupidnosti je to úžasně nevinné a humorné. Něco takového nejde jednoduše vytvořit záměrně, ale vznikne to jaksi nahodile. Premiér je dítětem ignoranta a naprosto neuvědomělého člověka v jedné osobě. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)

Reklama

Reklama