Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Jenom H.P. Lovecraft by dokázal popsat ty ohavné, rouhačské hrůzy, které prostřednictvím šílence propadlého peklu vyhřezly devátého října léta páně 2019 na televizní obrazovku. Žádné zobrazovací metody nebyly dosud navrženy tak, aby vydržely příliv něčeho tak esenciálně odlidštěného, zrůdně cizího. Žádná dosud známá mysl nebyla tolik ztýrána, aby mohla v plném rozsahu přijmout a pochopit strašlivou zrůdnost "TOHO", co bylo vyvrženo ze světů vymykajících se všemu rozumu. Průměrně odolný jedinec začne zhruba po třiceti sekundách Soukupova "Premiéra" krvácet z očí a po minutě pocítí utrpení duší navždy uvězněných v Tartaru. Honem přepnout na Šlágr TV, kde je svět ještě normální. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí tak jednou za půl roku zběžně juknout, jakou další show si na nás Jarouš připravil, a je hned jasný, že horší už to s ním být nemůže, že jo? Ale kdepak, kdepak. Ten kluk jeden vyčuraná je tak hustej, že se vždycky zvedne ze dna a pak začne hrabat a hrabat, aby to dno posunul ještě trochu hlouběji. Co na to říct? Možná má specifický talent. Možná se nám tu prochází další Ed Wood. Nebo aspoň Tommy Wiseau. Každopádně pokud existuje peklo, tak Premiéra tam budou pořád dokola pouštět těm největším hříšníkům. Stačí první cca minuta a máte chuť si prohnat hlavu kulí. A to má tahle opičárna přes dvacet minut. Dvacet minut zjevně nepřipravenýho egocentrickýho opičáka, kterýho sem tam doplní někdo podobně zoufalej. Jardo, Jarouši, ty pí*o vypatlaná, smradlavá, tys to dokázal!!! Prase! ()

Reklama

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! A stejně je to pořád málo, jako u indickýho Supermana. ()

Martrix

všechny recenze uživatele

přestože se to tady jen hemží nejhorším hodnocením, musí si Soukup mnout ruce. Tolik lidí si našlo čas a přepnulo TV právě na jeho pořad... . Jako by jste nevěděli, že v tomto oboru nezáleží na kritikách, ale sledovanosti a s tím souvisejícím zájmem reklamních partnerů...a že jste mu sledovanost pěkně zvedli. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem downy rozmazávat po sobě hovna, viděl jsem šukat invalidní geronty s mnohočetnými amputacemi, viděl jsem bezdomovce vylizovat si podpaždí, viděl jsem anální prolaps po ruptuře konečníku, viděl jsem hnisavé periproktální píštěle, viděl jsem plnou nádobu na biooodpad z potratové kliniky, viděl jsem mokvající bércové vředy, čerstvě vychrchlaný tuberácký hlen, Petriho misku s ebolou, fekální porno s hrochy a hnijící mrtvolu, vytaženou po měsíci z kanalizační jímky, tudíž jsem do toho šel bez bázně a hany. Teď mám strašný strach, že jsem z toho dostal rakovinu, a zmítá mnou kompulzivní chuť narvat si do uší pletací jehlice a do očí vývrtku, abych už nikdy nemusel vstřebávat podobné audiovizuální trauma. Díky, slizký pičusi! Skvělá práce a dokonalá ukázka toho, jak hluboko do žumpy může egoistický tupec bez špetky soudnosti, vkusu a sebereflexe až klesnout, po níž ti nezůstal téměř žádný stín k překročení. Teď už ti k absolutnímu věhlasu zbývá snad jen na TV Lopattov v přímém přenosu vykouřit koně v pořadu Hipoterapie Jaromíra Soukupa. *** DOPLŇĚNÍ: Po druhém díle se to stalo snad virulentnějším než meningitida dosud největšího potrata českého audiovizuálního teroru - Mishy a Tvítr je plný nadšených reakcí našich i světových celeryt. Byla by škoda se o ně nepodělit. - Sylvia Saint: OMFG, WOW! I have never seen such an enormous dick in my entire career! #SpringPeaceMonsterCock Abdul Rahman Yasin: Soukupu Akbar. No need to bomb them anymore. They are so able to terrorize themselves up to extinction, Inshallah. Let’s fuck some sheep and just wait. #10/9=LowCost9/11 Paris Hilton: Thx, Mr. Sprynkpiss, finelly they stup callink mee the stewpid cant! #NoMoreDumbBitch Misha: Áj plej poukémon gou évrydej, Áj plej poukémon gou … #SingWithMeDaddy Endy Babitch: Ani po tomto neodstúpim, hoci to moji voliči milujú! #SJardomNaMotyle ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)

Reklama

Reklama