Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Transcendentální uchopení reality do zatím fiktivního příběhu, který nemusí být jednou fiktivní... . Inu narcis, majitel TV, špatný moderátor a bůh víc co ještě si vyprojektoval vlastní živý obraz a to doslova. Materiál pro psychology aneb urvané ego je sviňa. On to není ani sitcom. Spíše neurčitý, převážně monologický žánr. -100% (septik). ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Včera ráno, když jsem měl pocit, jako bych podstoupil nucenou lobotomii, jsem se odhodlal ke sledování jednoho dílu a dospěl jsem k několika zjištěním. Po lobotomii je každý, kdo se podílel na natáčení tohoto pekelného hovna, protože pokud by to tak nebylo, tak by toho magora Soukupa, museli umlátit všim co by bylo po ruce, hned při čtení jeho pseudoscénáře. A to dno o kterém tady lidi píšou...tak k němu se ten pán prohrabal z druhé strany, takže bych se určitě bál, čeho se ještě dočkáme. Do konce roku, čekám ještě minimálně 5 kanálů jeho TV a na bilboardech, nám začne vnucovat tu svoji veteš z jeho úžasného e-shoou. Pokud jste ale hodně odolní, přesvědčte se sami na jednom díle, během dne ale čekejte průjmy a pocity na zvracení... ()

Reklama

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Nepatřím k lidem kteří sledují TV Barrandov, tím méně k těm, kteří ze Soukupových programů nikdy neviděli ani minutu, ale mají nutkavou představu pronášet o nich plamenné proslovy a ostentativně se pohoršovat. Tohle je ovšem strašná bída. Scénář bych možná omuvil za předpokladu, že ho Soukup vymýšlel rovnou na place. I pak by působil strašně hloupě a jalově, ale připsal bych mu bod za odvahu. V dialozích se snoubí nedostatek soudnosti s naivní a křečovitou snahou předat politické poselství a světonázor. Jako proč ne, takové seriály se už zase objevují. Bohužel každý není Kolečko aby to nějak lidsky napsal, nebo Prušinovský, aby to slušně zrežíroval. Alespoň narážka na Nespekt a věta v níž je čtyřikrát Rusko, mě pobavila. Pokud to vůbec jde, herecké kvality jsou ještě níž. Úplně nejhorší je sám protagonista, který má sice mnohahodinovou průpravu před kamerou, ale vypadá před ní naprosto ztraceně a zoufale strojeně. Tohle se nedá sledovat ani z recese. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty hysterické a zamindrákované odpady. Seriál Premiér, který vysílá TV Barrandov, je docela fajn. Zábavný, chvílemi hodně podobný aktuálnímu dění. Nejvíce se mi líbil pan generální ředitel Soukup v pyžamu. Na roli premiéra se výborně hodí, protože je velmi charismatický a dá se říct i atraktivní. Na rozdíl od premiérů, které jsme v dosavadních vládách měli. Takový Sobotka, Kočárník, Paroubek, Tošovský nebo Gross, to byla zkrátka ubohost. Se seriálem Premiér jsem velmi spokojená a děkuji za něj TV Barrandov. ()

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju, že vypadá průběh pracovního dne Donalda Trumpa. Pro tento žánr to bude podobná revoluce jako Avatar. Nová laťka, nové možnosti, nové tituly jako "Tiskový mluvčí", "Kancléř", "Šéf kampaně", "Šedá eminence", "Neviditelný sponzor" a vyvrcholí to seriálem "Ředitel televize". Ujasněme si, že dotyčný, který to celé s celou televizí spískal, to dělá na koleni, scénář má odhadem 120 slov, kvalitu nehledá, ani neřídí, ani nechce, na jakékoliv přetáčky není čas, jede se na poprvé, s chybami, přeřeky, celé je to improvizace a neherecká narcistická estráda s neschopností vymyslet cokoliv vtipného, vata pro vysílání, na hraně licenčních podmínek a současně kvazi kampaň na prezidenta. Jsou to amatérské minuty šílenství a vžívání se do vysněné role, na kterou, fakt nedej Bože, aby někdy tento člověk dosáhnul, i kdyby jen byl poblíž. Radě pro rozhlasové a televizní vysílání nevadí tahle forma jednostranné sebepropagace budoucího politického subjektu? Že se ptám... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)

Reklama

Reklama