Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (360)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Po delší době musím napsat recenzi, protože přišel konečně snímek, který mě lehkostí vyprávění, emocemi, silnými momenty a vtipnými scénami naprosto dostal. Budete milovat holčičku s mrkví. Přirovnal bych k Up. Ve všech ohledech skvělé. Na Vánoce i mimo ně bude mít úspěch. 91% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Jéé, to byla tak hezká pohádka s  neotřelou animací, stejně neotřelým ironickým humorem, a emocionálním zakončením. Milé, pěkné, vtipné. Ono vážně: ,,Už za pár dní Vánoce jsou.´´, jak zpívá Pokáč ve svém letošním  vánočním fláku. A tohle je úplně ideální do předvánočního /vánočního času. .  Bez výtek. Vím však, že každý rok na Vánoce, mě přijde navštívít.❤ ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vianočný príbeh, ako mix hororu, grotesky, dojáku a dobrodružného príbehu, ktorý sa už zrejme teraz stal klasikou, ktorá bude obšťastňovať ľudské srdcia a dušičky po ďalšie nasledujúce Vianoce. Som rád za tradičnejšiu animáciu, ktorá sprostredkováva vždy živšiu a hmatateľnejšiu atmosféru, ako CGI ( aj keď aj tá je tu, ale len ako malá výpomoc ). Skvelá zábava. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Bol som veľmi zvedavý, čo za animák si to získal tento rok taký obrovský obdiv a také vysoké hodnotenia. Ale som z toho trochu rozčarovaný, lebo som čakal predsa len niečo o kus viac. Samozrejme, koncept a scenár bol vynikajúci, o tom niet žiadnych pochybností. Ale samotný typ použitej animácie ma akosi neohúril, a rovnako by som od takéhoto diela s takým obrovským posolstvom čakal aj oveľa oveľa lepšie dialógy. To ma naozaj nemilo prekvapilo... S tým obrovským hodnotením sa teda moc nestotožňujem, hoci to malo naozaj vynikajúci scenár. No ale nie je dôležitá len samotná kostra, ale aj aranžmá, ktoré v tomto prípade pôsobilo dosť slabučko... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To, co se zpočátku tváří jako další nezáživný generický animák, se postupně překlápí v hodně příjemnou vánoční pohádku, která umí v určitých chvílích pořádně emocionálně přitvrdit a ve výsledku je až nečekaně hezky promyšlená. Škoda toho nejdříve rozjíveného a poté až příliš temného začátku, kde docela dlouho trvá, než film začne prodávat své kouzlo a trochu nudí. Po stránce animace super. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Mary Lescher, kterou lze v titulcích dohledat pod kreditem plánování scény. (Rominator)
  • Od apríla 2015 putoval film po viacerých štúdiách, ktoré ho považovali za "príliš riskantné". Práva naň napokon získal Netflix v novembri 2017. (megajalec)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama