Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (272)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The little things je přímočará, zneklidňující a atmosferická thrillerová 2-men show v podání Denzela a Maleka, kteří jsou ať už herecky, tak charakterově solidní a tohle vlastně ke spokojenosti celkem stačí. První polovina je výborná, kdy se detektivové dostávají na scénu a každý krok vyšetřování je zábava sledovat, ale časem film ubere z plynu a divák už jen čeká, s čím přijdou v závěrečném zakončení. A tady nastává trochu problém, protože vlastně nepřijdou vůbec s ničím, a tak konec filmu jen tak “uplyne” do prázdna. Herecky i filmařsky je to slušná detektivka, kterou mám rád a poslední dobou je jich málo a ačkoliv mohl být závěr údernější, pořád mám z filmu pozitivní pocity a určitě stojí za to. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller s atmosférou, která vám místy připomene, jak jste zavírali oči, když Jake Gylenhaal šel v Zodiakovi do sklepa. Po konci titulků musím souhlasit s ostatními recenzenty, že vrah i detektivové se místy chovají nelogicky a divně, ale během koukání jsem to nějak zbaštil a přešel. Hancock je lepší režisér než scenárista, ale dvě hodinky i tak utekly jak nic. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nedávný představitel Mercuryho, postava jménem Deacon, jedno velkolepé sólo s vlasy dlouhými jako má Brian May…není se co divit, že Hancock se svým narativním retro virblem dotváří ucelený umělecký výkon. Karty vykládá na stůl s obdivuhodnou trpělivostí a stejně tak přistupuje k podhoubí postav. Je fascinující, jak svým téměř 30 let starým scénářem dokázal spustit stroj času a já měl z toho pocit, že zasazené do současnosti by to nemohlo fungovat.. Malek s křeččími torbami sice lehce vlaje za tradičně důkladným Washingtonem i mansonovsky vyšinutým Jared Leto podzim zimou, ale není to nic, co by rušilo zážitek ze staromilské detektivky, která svou nejednoznačností ponechává i sympatický prostor divákovi. Thomas Newman kromě svého typického klavírního sentimentu evidentně umí i jiné věci. Ten motiv „Chevy Nova“ je při silničních sledovačkách geniální.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nielenže sa nové Sedem nekoná, ale ono sa to o to ani nepokúša. Sedmičku tam akurát sparodujú v scéne s lampami na mieste činu, ktoré predstavte si, že niekoho napadne zapnúť. Prístupom to má bližšie k Zodiacovi v tom zmysle, že nie je ani tak podstatné, kto je vrah, ale ako vyšetrovanie a ich konanie ovplyvňuje detektívov. No a pointa aj keď nie je nezmyselná, tak ma rozosmiala na plnú hubu. Tento štýl detektívky by ma príliš nebavil ani keby sa vydarila, ako v prípade Zodiaca. Lenže čo mi na tomto filme nonstop vadilo a úplne to zlikvidovalo akúkoľvek štipku atmosféry v každej scéne, je strih. Uponáhľaný strih v dialógových scénach nedovolí vyniknúť žiadnemu hercovi. Napätie vôbec nefunguje. Vyzerá to jak keby sa strihač snažil zostrihať dvojnásobne dlhý film na požadovanú stopáž za každú cenu a nič ho nezaujíma. Rytmus strihu je behom celého filmu rovnako neprirodzený a nepríjemný ako vo filmoch Megatona. Takže za mňa veľké sklamanie. 3/10. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film se zvláštní atmosférou, rozhodně určený pro neunaveného diváka. A to já jsem nebyl, musel jsem to vidět kouskovaně, což mě mohlo ovlivnit. Film pro tři oscarové herce a kupodivu musím konstatovat, že mě poprvé neiritoval Rami Malek, naopak se mi velmi líbil a skvěle se se dvěma dalšími hereckými bardy doplňoval. I když nemám rád tyto typy konců, u tohohle příběhu a snímku jej dokážu akceptovat, a tak nějak mi připadá přirozený. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Albert Sparma (Jared Leto) má v lednici pivo značky Busch, jedná se o totožnou značku piva použitou ve snímku Klub rváčů (1999). (Kuzmik)
  • Aby vyzeral zlovestnejšie, Leto nosí tmavé kontaktné šošovky, keďže oči má modré. (Arsenal83)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama