Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veeeľmi slabučké tri hviezdy, ktoré dávam primárne kvôli zástupu známych tvárii, dokonca sa v jednom filme objavil nielen Sandler ale aj Stiller, čo je unikát asi. Na druhú stranu, kde sú tie skvelé časy, keď Sandler točil pecky ako Dospelákov a podobne. Ja by som si to dal. Buď nech točí krimi drámy, to mu ide, alebo nech sa vráti ku klasickým komédiám a skúsi prevetrať zažité značky. Dospelákov 3 by som si veru dal kedykoľvek. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Marco! - Weirdo! - Marco! - Asshole!" Film, který buď budete milovat a nebo nenávidět. Já se řadím určitě k té první a pokud se k Hubiemu ještě někdy vrátím, vím, že mu klidně s čistým svědomím dám i těch pět. Chápu, proč je pro mnohé skousnout tento film. Je hloupý, má primitivní humor a Adam Sandler je prosťáček k pohledání. Ale pak je fakt, že Sandler je tady jako Hubie naprosto k sežrání, humor mě bavil od začátku do konce a ano, film je to hloupý. Neskutečně nadsazený s ujetým až absurdním humorem. Důkazem byť Hubieho termoska, která je příruční světlo, vysavač, kotvička, dalekohled a mixer na polívku. Mě je vlastně líto, proč se takovýchto filmů alá Žhavé výstřely nedělá více. Sandlerovi filmy mám moc rád a tenhle se mi vlastně moc líbil. Mě jeho humor sedne. Za mě je Hubie Halloween perfektní guilty pleasure! (80 %) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hubieho Halloween je totální kravina bez špetky soudnosti, která se tváří jako hororová komedie, ale místo toho aby byla vtipná, tak je spíš trapná a místo hororová je spíše odporná. Je však pravda, že Sandler má na svém kontě i horší kousky. Vůbec nechápu, proč se snaží zahrát typ opožděného člověka, v jeho podání to vypadá jako výsměch tomuto typu lidí a dal bych mu za to spíše po tlamě, než bych mu dával honorář. Nechápu jak tentýž herec dokáže natočit tak skvělé filmy jako Trestná lavice a Vražda na jachtě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama