Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Hubie je idiot. Nie ako skoro vo všetkom v čom hrá Sandler. Tu je to čistý retard. Nesympatický blbec je cieľom krutých vtipov svojich susedov a vy mu to vlastne trochu prajete. Ďalší problém je potom so samotným prostredím. Už sme si zvykli na to, že Sandler natáča tak, že odvezie bandu svojich kamarátov na Havaj, do Afriky alebo do prírody k nejakému jazeru, tam si užijú spoločné voľno a omylom pri tom natočia film. To teraz neprebehlo. Žid Sandler asi nemal prachy na letenky a ubytovanie, a tak svojich kamarátov narval do halloweenskych kostýmov. Lenže tento sviatok u nás nikdy nezapustil korene a Maya Rudolph ako Frankensteinova nevesta alebo Ray Liotta s farebnou parochňou úplne nezaujmú. Štandardne trápny a nadštandardne otravný Sandler, neatraktívne prostredie, odfláknutý dej a väčšinu času nuda a trápnosť. Hubie Halloween nie je dobrý film a celkom dlho som premýšľal, pre koho vlastne je. Na typickú sandlerovku je vážne až príliš hlúpy a nezaujímavý. (10.7.2022) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Marco! - Weirdo! - Marco! - Asshole!" Film, který buď budete milovat a nebo nenávidět. Já se řadím určitě k té první a pokud se k Hubiemu ještě někdy vrátím, vím, že mu klidně s čistým svědomím dám i těch pět. Chápu, proč je pro mnohé skousnout tento film. Je hloupý, má primitivní humor a Adam Sandler je prosťáček k pohledání. Ale pak je fakt, že Sandler je tady jako Hubie naprosto k sežrání, humor mě bavil od začátku do konce a ano, film je to hloupý. Neskutečně nadsazený s ujetým až absurdním humorem. Důkazem byť Hubieho termoska, která je příruční světlo, vysavač, kotvička, dalekohled a mixer na polívku. Mě je vlastně líto, proč se takovýchto filmů alá Žhavé výstřely nedělá více. Sandlerovi filmy mám moc rád a tenhle se mi vlastně moc líbil. Mě jeho humor sedne. Za mě je Hubie Halloween perfektní guilty pleasure! (80 %) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se smluvil se svými prominentními kamarády, a neučinil tak zdaleka poprvé, že společně natočí bláznivou halloweenskou taškařici. Scénář (patrně) sepsaný za jedno odpoledne se dočkal realizace, načež sám Sandler coby jeho výsadní autor se pasoval do role žvatlavého dobráka Hubieho, kterého si okolí moc neváží, ovšem o Halloweenské noci může být všechno jinak. Absurdní humor na všechny způsoby, trochu mysteriózní mizení obyvatel městečka, Steve Buscemi jako vlkodlak, Rob Schneider jako uprchlý pacient z psychiatrické léčebny, Ray Liotta jako ťulpas, Julie Bowen jako dívka snů hlavního hrdiny a jiné pitominky. A bohužel, těch pitominek je víc, než by bylo zdrávo pro kvalitně a přirozeně fungující humoriádu. Scénář je místy na zavraždění autora, ten má ovšem k ruce kvalitní realizační tým, takže film je příslušně zdařile nasnímán i zrežírován. Jedná se už o pátou režijní spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Stevem Brillem. Je poměrně zajímavé sledovat jejich tvůrčí vývoj, který má jen mírný progres, v podstatě škarohlídům nahrává laxní obsah i tentokrát, přičemž se sluší upozornit, že Brill to od kritiky v minulosti už několikrát nemile schytal a spolupráce Sandler-Brill nemá dobrou reputaci. Já mám námitky k závěru, kdy chtěl Sandler vystupňovat svoji originální trapnost do odmocniny bizarní trapnosti, což se mu až tak nepovedlo. Hlavně si pro svůj záměr nepřipravil tu nejživnější půdu, průběh komedie je dost nevyrovnaný a neurovnaný, dokonce se flirtuje s hororem i mysteriózním thrillerem, načež výsledná pointa, ve kterou to celé vyústí, tohle snažení popírá. Sandler ovšem zřejmě touží být film od filmu (mimo)řádně trapný a kýženého cíle tímto počinem dosáhl. 6/10 ()

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Po třetím zkouknutí měním na pět (ano nemám nic lepšího na práci a i kdybych měl, tak by to stálo za to!). Protože je tu Hubííí a s ním pět hodin úžasné, strašidelné halloweenské zábavy pro děti nad 13 let. Hubího hraje Adam Sandler, jako kdyby nestačilo, že postava sama o sobě je k popukání! Hubímu je něco kolem padesáti let (odhad, nevím to přesně), ale na svůj věk se chová zvláštně. Vtip s termoskou neomrzel ani napotřicáté! Hubí je vlastně Ježíš, a to nepřeháním a to mluví za vše. Víc vědět netřeba tak hybaj hybaj na Netflix! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmm, možno pred 15 rokmi by mi to prišlo náramne vydarené, ale už akosi nie som na tento typ sandlerovského humoru z 90tych rokov. Adam sa mi už viac páči v tých vážnejších úlohách, a tento segment komédií už by mal asi prenechať mladšej generácii. Každopádne, musím priznať, že zopár krát som sa skutočne zasmial, a to najmä na tých úplne odveci hláškach, ktoré sa tu sem tam vyskytli. Ale ako scenáristicky celok to bolo pomerne dosť infantilné a v mnohých ohľadoch trápne. No nevadí, ako oddychovka sa to dalo, ale naozaj nič extra. Prekvapenie sa nekonalo... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama