Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (231)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandler tyhle věci dělá na volnoběh. Zase si střihl jednoduchého šikanovaného joudu, který nakonec získá největší kočku ve městě a najde štěstí. Tentokrát si na blbnutí vybral Helloween a je to přesně tak dementně vtipné jak jsme zvyklí. Přesto Hubie nakonec překvapil. Finální zvrat je dost podařený, stejně jako máminy trička a skvělý Buscemi. Na Netflix dobrý. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Posledné roky akosi Adam Sandler zase prichádza do filmov, v ktorých ma vie pobaviť. Mal obdobie, kedy som už Happy Madison filmy absolútne nemohol cítiť, no posledné roky to väčšinou zase funguje. Ak nepočítam "The Week Of", tak ma opäť začalo celkom baviť sledovať jeho filmy. Je mi jasné, že sú nerealistické, že postavy robia absolútne ujeté veci, ktoré v normálnom živote nikto nikdy nerobí, ale je to proste svet Happy Madison. A tak to vnímam aj v "Hubie Halloween". Adam Sandler tu hrá opäť totálneho idiota, no mne bol Hubie celkom sympatický. Jeho hlas vie byť miestami otravný, no dalo sa na to celkom rýchlo zvyknúť. Príbeh má miestami trošku moc postáv a väčšina tu dokopy fakt nemá skoro žiadnu rolu. Mohli by ste ich z filmu pokojne vytiahnuť a absolútne nič by sa tým nezmenilo. Na druhú stranu to necháva divákov hádať, kto je skutočným únoscom vo filme, no veľa postáv je v tomto filme len preto, aby tu boli. Čo sa humoru týka, tak je tu niekoľko skutočne trápnych momentov, no potom je tu aj celkom slušné množstvo gagov, na ktorých som sa celkom zasmial, alebo aj reálne zasmial. A ak má komédia pobaviť, tak tento film si vedel tie svoje miesta nájsť. Niektoré veci sú celkom nenápadné (ako napríklad nápisy na tričkách Hubieho mamy), niektoré celkom do očí bijúce. Ale nemôžem povedať, že by nefungovali. Love story je tu skutočne nefunkčná, ale čo už? Je to Happy Madison film. Nemôžete ho urobiť bez romantiky. Myslím si, že tento film ma dokázal natoľko uspokojiť, aby som mu dal svoj najnižší pozitívny rating. Nemôžem povedať, že je to vyslovene dobré, ale film splnil svoj účel. Takže pre mňa prevláda spokojnosť. A plus skutočne dobre navnadí atmosféru Halloweenu. To mu musím uznať. Hodnotenie: B- ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některé starší filmy (komedie) ve kterých se objevil Adam Sandler, patří mezi moje oblíbené a dá se říci, že tenhle herec patří taky mezi moje oblíbenější. Tímto kouskem pro Netflix si však svůj kredit moc nezvýšil. Nenazval bych to přímo nepovedenou záležitostí, ale už jsem viděl mnohem lepší filmy, ve kterých se objevil nebo na samotné téma Halloween. A nepomohl tomu ani fakt, že se tu protáhla celá řada známých tváří (Liotta, Buscemi, Schneider, Shaquille O'Neal, Kevin James či Ben Stiller). Většina z nich tu měla jen nevýrazný malý štěk ve vedlejších rolích. Alespoň že Julie Bowen je pořád vcelku sympatická ženská. Objevila se tu i Sandlerova rodinka (jeho žena Jackie v roli televizní reportérky a dcery Sadie a Sunny v rolích adoptovaných dětí).    Hlavní hrdina taky zrovna moc sympatií nepobral. Městský debílek s laskavým srdcem – který má termosku, co by mu záviděl i slavný MacGyver nebo James Bond, matku, jenž ráda nakupuje v „sekáči“ trička s hanlivými nápisy. Slza neukápla ani z celé té šikany a posměšků, kdy po něm děti i dospělí házeli nejrůznější předměty. Jak už to tak ale bývá, je to právě největší outsider, který se následně stává „hrdinou“. Rádoby humorných situací je tu celá řada, ale zvítězila spíše celková bizarnost tohoto filmu, než nějaká větší kvalita či nezapomenutelně zábavná podívaná.    Ona bizarnost však byla tím hlavním, proč jsem se na to dodíval až do samotného konce. Pořád jsem tak nějak doufal, že se to ještě pořádně rozjede a tvůrci mi nabídnou i něco „navíc“. Hubie však nakonec našel své štěstí, většina postav dostane svou lekci slušného chování a divák i trochu té porce zábavy. Jen nevím, jestli mám potřebu si tohle ještě někdy pouštět znovu. To už raději sáhnu po takové Trestné lavici… ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Sandler si očividně chtěl natočit "family holiday movie" a to se mu povedlo. Herecké obsazení je moc fajn, všichni hraji tak nějak "na pohodu". Do toho tady máme hromadu gagů, narážek, odkazů a humor je spíš uvolněný, prvoplánový a asi to Sandlerovi nemůžu zazlívat. Ne, není to žádná pecka, Sandler tam prostě poslal klasický "TV movie". Asi dobře věděl, že ač je námět zajímavý, moc se z něj vyždímat nedá. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama