Reklama

Reklama

Hollywood

(seriál)
  • USA Hollywood
Trailer

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V poválečném Hollywoodu se může skupinka ctižádostivých herců doslova přetrhnout, aby dosáhla svého a uplatnila se v showbyznysu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Huguette 

všechny recenze uživatele

Asi by se mi to líbilo víc, kdybych neměla velká očekávání a jen tak na tento seriál narazila. Nicméně jsem čekala nějakou hutnou výpověď o době Hollywoodu 40. let, drama, něco až na dřeň...ale dostalo se mi extravagantní, bulvárově a rádoby skandálně laděné, ve výsledcích ale naivně "pohádkové" agitky na aktuální americká sociální témata (rasismus, náboženství, vyšší věk žen, vedoucí pozice žen, homosexualita, nerovnoprávnost a jejich kombinace...), ale tak jalově podané, že mě to překvapilo. Dle mého neodborného názoru - Feud byl mnohem lepší a propracovanější počin. Vlastně veškerá odlehčenost a pozitivita "Hollywoodu" mě dost iritovala. Stejně jako míchání skutečnosti a výmyslů. Možná šlo o nějakou idealizaci - jak by bylo fajn, kdyby vše takto dopadalo, kdyby se veškeré úsilí - metaforicky řečeno - v Oskary obrátilo. Jestli seriálu křivdím a nějaká podstatná zpráva či hlubší smysl mi uniká? - dost možná, nejsem odborník, jen prostý uživatel, ale tak jak jsem se ohromě těšila, dostalo se mi jen rozčarování. (A to jsem byla připravená být navýsost neobjektivní a chválit tento projekt až do nebe kvůli Patti LuPone, ta mi dělá radost jen tím, že je). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál jednoznačne a jednostranne orientovaný len na to jedno – pseudo utláčané menšiny. Nuž Netflix. Ale aj tak to bolo dobré, hlavne prvá polovica seriálu, a to z dôvodu demaskovania Hollywoodu. Ja som si vôbec nevzal za svoju tú myšlienku utláčania chudákov teplých a černochov. Za svoju som si vzal ideu, ktorá tu bola ukázaná a ktorá možno ani nebola zámerom libtardského režiséra, a to je nastavenie zrkadla Hollywoodu – panuje tam zvrátenosť, vyšinutosť, minimálne dve tretiny ľudí sú tam na práškoch, poriadajú sa tam orgie všetkého druhu a k rolám sa dostávate len skrze posteľ. Bolo to tu ukázané často i vtipne a teda hlavné posolstvo pre mňa plynúce je jasné – nikto z tých takzvaných celebrít si nezaslúži obdiv, nemajú žiadny morálny kredit. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7 Krásná práce. Díky platformám typu Netlix je dnes možné realizovat něčí vlhké sny. V tomto případě vlhké sny Ryana Murphyho o tom, jak se po válce Hollywood změnil do skutečného Dreamlandu. Už jen proto stojí se na to podívat. Pokud patříte mezi diváky, kteří se na první dobrou budou dobře orientovat v odkazech na skutečný poválečný Hollywood, máte vyhráno. Je to svěží odvážný seriál, který respektuje menšiny a zároveň miluje glamour a hvězdy. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Murphyho přenádherná fantazie o tom, jak by to asi bylo, kdyby se už ve zlatý éře Hollywoodu přestala řešit rasa a sexualita a Akademie by třeba taky hodnotila filmy a herce podle jejich opravdové kvality a výkonu. O to víc bolí, že to tak není ani teď, ale brzo se tam dostaneme, já tomu věřím! Poslední epizoda parádní - zasloužený happy end pro všechny, kteří si ho zasloužili, ale nikdy se do nedočkali, casting je hodně povedený (Parsons!) a vemte mě prosím taky do Dreamlandu! Binge watch snů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak nějak netuším co tvůrci téhle pestrobarevné hollywoodské gay fantasy chtěli říct.Zkraje to totiž vypadá jako by nám chtěli přiblížit jak prohnilý,xenofobní a rasistický Hollywood v té době byl aby pak najednou sklouzli k těm nejhorším politicky korektním klíšé dnešní doby a to včetně extrémně přeslazeného posledního dílu.Upřímně bych mnohem raději bral seriál,který by měl reálnější základ a nebyl jen povrchní vykastrovanou podívanou,která v pár momentech dokáže zabít jinak docela koukatelnou sérii a po skončení zanechá hodně rozporuplné dojmy...60% ()

Galerie (177)

Zajímavosti (6)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama