Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 15

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 15

Recenze (144)

zahadum 

všechny recenze uživatele

5 podarených zvierat ktoré každé má svoje ZA a PROTI, spoločné akcie, príbeh v príbehu, pointa v pointe ktorá je v pointe, neskutočný počet hlášok, nonstop akcia, výbuchy, padanie budov, zlo ktoré je iné ako sa javí, dobro ktoré je iné ako sa javí....atď...klasický ostrý brutálny akčný miš maš...je toho až príliš, príliš akcie, príliš dospelé, príliš zamerané na niekoho kto ma napozerané filmy a vstrebá tak lepšie tie stovky pop kultúrnych odkazov...nechápte ma zle, sadnete si zabaviť a oddýchnuť a ono to skoro vystrelí TV do vás... a šéfka polície už bola totálne za hranu, vyzerala ako nejaká príšerka z hry na mobile... za mňa silných 60 % ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| DreamWorks Animation | Veľké prekvapenie. Čakal som, že The Bad Guys budú ten typický rodinný klišoidný a otravný animák leta, v ktorom budú debilne trápne vtipy a generický príbeh, ale som rád, že som sa mýlil a zatiaľ je to najlepší animák roku. Je to štýlové, akčné, vtipné (!) a zápletka síce mierne predvídateľná, no pri takto našľapanom animáku to nevadí ani najmenej a som rád, že každý z piatich hlavných hrdinov má svoje skilly, svoje slabosti a do jedného sú proste likeable a deti si ich zamilujú. DreamWorks rules! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Zlouni jsou dobrej animák se skvělou animací a dost dobrou akcí. Ale je škoda, že ničím nevyniká a nepřekvapí. Příběhově je to až příliš předvídatelné, přestože se film snaží o naprostý opak. Tak trochu se nabízí srovnání se Zootropolis, které je ovšem jinde. Přesto přimhouřím oči a přilepším, protože jako dítě by mě to určitě bavilo. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

V kostce. Zlouni mají super animaci, pořádně dojí tématiku morčátek (jo, máte mě!) a snaží se být akčňákem pro mladší diváky (honičky a vloupačky se daří na jedničku). Má to však svoje „ale". Opravdu povedených vtipů je málo a celý film je svou nepředvídatelností hrozně předvídatelný. Umím si představit, že se děti budou královsky bavit a dostanou i zodpovědnou dávku poselství, ale já se popravdě nudil. Což by se mi u animáků stávat nemělo. P.S.: Poslední věta Hladova komentáře to vystihuje dokonale. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

The Bad Guys majú neskutočne našliapané akčné scény. Rýchle tempo, obrovské množstvo nápadov, kreativita a regulárna našľapanosť. Naháňačka na diaľnici so skladacou motorkou je jedna z najlepších, aké som kedy videl. A to nielen v animákoch. Je radosť na to pozerať. Celkovo sú Bad Guys perfektní vo chvíľach, kedy sa deje niečo napínavé alebo akčné. Samotné lúpeže majú nádych Dannyho parťákov a evidentne nad nimi režisér premýšľal. Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok tvoria dokonale zohraný tím zlodejov. Každý z nich má špecifické vlastnosti, vďaka ktorým sú tak úspešní. Je to jeden z najlepších animákov za posledné roky. A Vlk má neskutočnú charizmu. (25.8.2022) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)
  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)
  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)

Reklama

Reklama