Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 15

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 15

Recenze (144)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Dvanáct let od Megamysla, kterému jsem nedávno napálil pětihvězdu se Dreamworks vytasil s dalším animákem o zlounech....které možná už nebaví být zlí.  Minimálně jejich šéfa Vlka a je  asi jenom náhodou, že si ho stejně jako Megamysla střihl v českém dabingu Petr Rychlý.  Byl to dlouhou takový hezký návrat í do zlaté éry animáků při první polovině plné vtipu, hlášek, gagů, se nasazovaným nasazaného tempa. Navíc mi to asocialo mé oblíbené lupičské komedie.:D A to dokonce  dvěma zlotřilými plány najednou.  Dokonce jsem si říkal, že takhle jsem se u žádného nového amerického animáku z posledních let dlouho nebavil...možná od Zoootropolis.  Škoda, že tomu na  půlhodinu  trochu spadne řetez, i když nakonec je i finále určitě dostatečně akční a nadupané.  Takže pamatujte, parto! Dneska to rozjedem, rozjedem to s přehledem! Je pravda, že s takovými filmy se to rozjíždí snadno. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Docela strašný, jak amíci vymývají dětem hlavy. I průměrně chytré šestileté dítě, se pozastaví nad tím, jak piraňa a žralok chodí a dýchají na souši, proč mají některá zvířata lidské vlastnosti a jiná ne, proč jsou do toho zamíchání lidé... . I animák má mít smysluplné prostředí, ve kterém se odehrává. České děti odkojené večerníčky, které jsou jen málokdy hloupé, bychom takovým paskvilům vystavovat neměli. Obsahově je to taky dost slaboučké a profláknuté. Máme tady Úžasňákovi, Já padouch, Špióni v převleku...všechno o třídu lepší, vtipnější, nápaditější, chytřejší. Nebyl důvod dělat druhojakostní konkurenci. Velmi slabé 3* ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Zlouni jsou dobrej animák se skvělou animací a dost dobrou akcí. Ale je škoda, že ničím nevyniká a nepřekvapí. Příběhově je to až příliš předvídatelné, přestože se film snaží o naprostý opak. Tak trochu se nabízí srovnání se Zootropolis, které je ovšem jinde. Přesto přimhouřím oči a přilepším, protože jako dítě by mě to určitě bavilo. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Vlk, Had, Piraňa, Žralok a Tarantule jsou nejlepší zloději ve městě, ale teď jim došlo štěstí. Místo vězení však putují na převýchovu a mají se z nich stát klaďáci. A ono se jim to zalíbí! Zlouni jsou nečekaně svěží a zábavný animák s naprosto lahůdkovou akcí a nadmíru dobře provedenými loupežemi, jehož autoři mají nakoukané heist filmy. Škoda, že samotný příběh a jeho hrdinové jsou poněkud mdlí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka s niekoľkými pomerne dobre nakreslenými (a nadabovanými) postavami – vlk a líška dominujú. Príbehovo však pomerne „klasická“ s trochu väčším počtom klišé momentov. Nie všetky potenciály jednotlivých postáv sú využité. Najviac však vadia občasné, avšak príliš „nezmyselné “chyby – napr. žralok kradne maľbu Monsa Lisa tak, že on sám sa vydáva za Mona Lisu. Viem, že je to „len rozprávka“, ale aj tak... Je to niekde na hrane troch až štyroch hviezd. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve stavební zóně je vidět kontejner s nápisem „Pierre“, který odkazuje na režiséra filmu Pierra Perifela. (LUKICKK)
  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama