Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Strašne mi liezlo na nervy to decko, čo sa hralo na žurnalistku ako aj jej čínska kamoška feťáčka. Film má veľmi veľa chýb: decko si všimne nástražný drôt, ale elitný policajt nie, reporterka točí ďalej s rozbitou kamerou, skočí s ňou do vody a kľudne natáča ďalej; terorista strieľa do steny, aby netrafil utekajúcu dvojicu; Rýchlosti sa rovnajú jednej: auto, bežec, bicykel rovnaký čas na rovnakej vzdialenosti - absurdita. Zopár rozumných hesiel : Eckhart hovorí decku s kamerou: "Nesud človeka, dokud neujedeš mili v jeho botách";"říkáš nekdy fakta nebo lžeš, abys měla věčší sledovanost...";"Nepleť se mi pod nohy, mluv jen dkyž budeš tázána,a nedelej kraviny, co te múžou zabít" Scenár inak nie najhorší, aj bojové scény celkom ušli, ako aj nápad s pomstou a výmenou rakví. Ale ten záver celé mesto sa zgrupne na cmiteri kvôli policajtovemu decku, to bolo otrasné. ws ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Víceméně od začátku začne honička a pak začne být film zajímavý. Mezitím proběhne i přestavení postav a zábava může začít. Akce je tu fakt povedená a má skvělou kameru i provedení. CGI u ní mne nijak nepohoršovalo a co mne fakt bavilo, tak pocta starým drsným thrillerům. Aaron je tu fakt perfektní a čím dál mne víc baví. A komisař Gordon jako záporák je taky moc fajn. Jediná postava reportérky mne teda irituje, ale postupem času jak film houstne tak ona začne být lepší. Jasně, některé věci jsou trochu přestřel ale atmosféra a vše se vyvedlo. Já s tím nemám problém a opravdu se bavil i na ryze americký konec. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Perfektná reakcia na dnešnú dobu, kedy namiesto prvej pomoci vás okoloidúci v prípade núdze skôr natočí alebo odfotí, prípadne rovno odstreamuje na net. Aaron Eckhart ukázal, že na to stále má a vedel by som si ho predstaviť ako drsňáka ála Neeson. Vynikajúca gradácia atmosféry, vynikajúca kamera a skvelá akcia. Čo viac si priať. Sem tam takéto malé filmy fakt potešia. Človek čaká sterilitu a maximálne priemer a ono sa to dokáže vytiahnuť. Inak The Newton Brothers tomu svojou hudbou fakt pomohli. Dobrý filmík, mal gule, mal grády, rád som si pozrel. Vedel by som si predstaviť sériu s tým istým policajtom. P.S. Zabudnite na dabing, je otrasný, hudobný aj zvukový podmaz je stíšení takmer na nulu, film to degraduje na dno. Videl som to v origináli a manželku som chcel prekvapiť s dabingom, ale totálne iný film, posraný doslova. Češi bežne robia dobré dabingy, ale toto posrali na plnej čiare. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Svého času býval Eckhart celkem úspěšným hercem. Jádro sice byla šílená blbina, ale byla to zábava, v Temným rytíři se zase na nějakou dobu katapultoval mezi nejslavnější herce tehdejší doby, a z téhle slávy se snaží vyžít dodnes. Jenže od té doby co hlavní role, to peklo. A Ve službě je peklo ze všech nejpeklovatější. Ta zvrácenost moderní doby, kdy si každý všechno natáčí a vysílání live, je na začátku sice občas vtipná, ale po chvíli to skončí do absurdna a tam ten film vydrží až do konce. Scénář je fakt příšernej, muselo ho psát sedmiletý dítě, triky jsou jak z roku 2000 a i když hudba něco málo zachraňuje, je mi Aarona Eckharta fakt líto, on pokud má nad sebou solidního režiséra, tak umí hrát (nebo uměl), ale tady je ubohý i on.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na to, že to mal byť výbušný thriller tam hralo príliš málo moslimov, veď práve oni sú známi svojou výbušnosťou. Možno aj preto tomuto filmu niečo chýbalo. Určite tomu ale nechýbala stupidita. Napríklad je tam autonehoda, auto hore nohami, vnútri dvaja udia a všetci okolo len čumia, nikto sa ich nepokúša zo zakliesnenia vytiahnuť. Našťastie niektoré hlášky Aarona Eckharta vyšli a bočné postavy tiež boli dobré. Aj keď teplého černocha by som oželel. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama